Szereted az adventi időszakot?

Akt.:
Szereted az adventi időszakot?
Nyíregyháza – Vadászi Viktória így válaszolt: – Jó látni, hogy az év legszebb, legfontosabb ünnepéhez közeledve, egyre inkább megszépülnek az utcák, terek. A közérzetemre is jó hatással van mindez.

Vadászi Erik még korainak tartja az ünnepi ráhangolódást. – Bár még csak novembert írunk, de már mindenfelé ünnepi díszeket látni. Mindent a maga idejében!

Vadászi Erik

Kovácsné Herczku Judit a karácsony igazi értékére hívta fel a figyelmet. – A kereskedelem már felkészült: ajándékvásárlásra buzdítanak mindenkit, pedig az ünnepnek nem erről kellene szólnia, hanem a szeretetteljes, családi együttlétről!

Kovácsné Herczku Judit

Mokánszki Lászlóné is amondó, hogy lelkiekben kell felkészülni és megélni a szeretet ünnepét. – Az adventi gyertyagyújtás nálunk elmaradhatatlan szertartás. December vége felé érdemes év-, illetve önértékelést tartani – tanácsolta.

Mokánszki Lászlóné

Varga Enikő dekoratőr karácsony előtt ki sem látszik a teendőkből: áruházakat, munkahelyeket öltöztet díszbe, ha felkérik. A karácsony azonban már neki is a pihenésről, ajándékozásról és a feltöltődésről szól.

Varga Enikő

Varga Szabina így válaszolt: – Szeretem és várom a karácsonyt, mert különleges varázsa van. Feledteti a szürke, dolgos hétköznapokat, a valódi egymásra figyelés, törődés boldog, békés ünnepi időszaka.

Varga Szabina

KM-PI
hirdetés