Szeretkezzünk pezsgőfürdõben!

Pezsgőfürdőben
Pezsgőfürdőben
A víz ideális hely a meghitt együttlétekhez, hiszen nem csak tisztít, hanem frissít, élénkít, nyugtat és ellazít.

A víz az embert vidámmá, féktelenné, vaddá, majd gyengéddé és érzékivé teszi. Ezért aztán partnerünkkel valódi érzéki ünnep a pezsgõfürdõzés.

Az ember a vízben meztelen és ezáltal természetes közegbe kerül. A pezsgõfürdõben remekül lehet közösen ellazulni, hiszen itt a vízsugarak masszírozzák és élénkítik a testet, a forró vízgõz, pára pedig nyugtatóan hat az izmokra és az egész szervezetre. Ha pedig a fürdõszobában még pár gyertyát, mécsest, esetleg aromalámpát is meggyújtunk, meghitt atmoszférát teremthetünk.

A pezsgõ víz, a habfürdõ kellemes élményt nyújt. Lazítsunk és használjuk ki a lehetõséget, hogy egymást megérinthetjük, masszírozhatjuk, és kedveskedhetünk a másiknak.

Ha a pár együtt ül a fürdõkádban, a test lemosása intim és élvezetes játékká válhat. A beszappanozásnál csúsztassuk végig kezünket a bõséges habon, fedezzük fel és lazítsuk el partnerünk testét. A görcsösen feszülõ izmok a víz alatti masszázsnál gyorsan oldódnak. Használjuk ki azt a gyógyító és melegítõ hatást, amelyet a víz a test izomzatára kifejt.

Masszírozzuk végig partnerünk gerincoszlopát, majd vállát és nyakát.

Élvezzük, ahogy a víz bõrünket éri, csurgassuk a vizet partnerünk testére is. Közben pedig suttogjunk szerelmes szavakat a fülébe. Majd kényeztessük egymást még a fürdõ után is, dörzsöljük szárazra partnerünket meleg törülközõkkel és kenjük be testét masszázsolajjal vagy testápoló tejjel.

– bzs –

A teljes cikk a Harmonet oldalán olvasható.
hirdetés