Szeretnél 2 milliót spórolni?

Akt.:
Szeretnél 2 milliót spórolni?
Október 5 én ismét nyílt nap a János-hegy lakóparkban! Frekventált környezetben, Sóstófürdő és Sóstóhegy határán várják azokat, akik új építésű, nívós családi házra vágynak, minőségi, igényes kivitelezéssel, elfogadható árakon.

– Nyíregyháza új városrészében, a Kemecsei út – Nyírség utca sarkán lévő János-hegy lakóparkban bemutatjuk a 110 m2-es lapos tetős családi házunkat, és a még vevőre váró 120 és 130 m2-es ikerházakat október 5-én pénteken 14.00 és 17.00 óra között – ajánlja Dr. Sziszák György ingatlanfejlesztő. – Nagy kedvezménnyel lepjük meg a vásárlóinkat, mert a nyílt napig foglalóknak 2 millió forintot elengedünk a vételárból! Érdemes tehát minél hamarabb élni ezzel az egyedülálló lehetőséggel, hiszen az erre az évre átadásra tervezett lakásokból már csak kettő keresi gazdáját!

– Az egyik a divatos, és tágas, szürke-fehér színekben pompázó 130 m2 es ikerház- keleti oldala. A földszinten helyeztük el a szülői hálószobát, az emeletre pedig még 2 szobát terveztünk, hogy a nagy térre vágyó családok minden igényét ki tudja elégíteni a lakás. Az emeleti fürdő kádas kialakítású a gyermekek kedvéért, a földszintre modern kétszemélyes zuhanyzót építünk a felnőttek boldogságára. Az ára 39 millió forint.

A nagyobb és kisebb lakásokat keresők is megtalálják a János-hegyen az elképzelésüknek megfelelőt. A modern, fiatalos arculatú, jó beosztású és tájolású házak között már olyan innovatív megoldásokkal rendelkező családi ház is épül, amelyben napelemekkel, és infrafűtéssel oldják meg a fűtését, a szokásos gáz helyett.

– Célunk az az alapvető fogyasztói igény kielégítése, hogy a fiatalok szép, igényes, prémium családi és ikerházakba költözhessenek. A küldetésünk megvalósításának alapfeltétele a fogyasztóorientáltság, és az innováció: a fogyasztói igények új, magasabb minőségű kielégítése. Akár ikerházat, akár családi házat szeretne, mindenki talál egy otthonos megoldást, mert mi úgy teremtünk otthonokat, hogy annak kialakításába már a kezdetektől bevonjuk a leendő tulajdonost, az Ő ízlésére formáljuk a lakását, hogy valóban otthon érezze magát a család – ajánlja Dr. Sziszák György, a kivitelező cég vezetője.

Nyitott kapukkal várják mindig a vevőket, bármikor ellenőrizhetik az építés folyamatát, és a használt anyagok minőségét. A facebook oldalon is (www.facebook.com/János-hegy lakópark) nyomon lehet követni a hosszú távon értéket teremtő építészeti megoldásokkal felépülő házakat.

Átadás előtt bemutatjuk – 110 m2 es lapostetős családi házunkat, és a még vevőre váró 120, 130 m2-es ikerházakat.

A nyílt napig foglaló vevőknek 2 millió forintot engedünk a vételárból!

Gyere el, nézd meg, és foglalj!

Várunk október 5-én 14 és 17 óra között.

János-hegy lakópark
Nyíregyháza, Kemecsei út 31. (Kemecsei út – Nyírség utca sarok)
Dr. Sziszák György Ferenc
Tel.: 0620/992-0908
https://www.facebook.com/János-hegy-lakópark-1748056265432907/

 

– PR cikk –
hirdetés