Szeretnénk jól szerepelni, gyorsan menni

Szeretnénk jól szerepelni, gyorsan menni
© Fotó: Hajósi Miklós
Rövid interjú Juhász Csaba autóversenyzővel a 34. Bassano Rally előtt.

Juhász Csaba – Juhász István
Renault Megane RS – Juhász-Média Kft.
34. Bassano Rally – 2017.09.29-30.

Egyedüli Magyar Rally párosként fogtok indulni Juhász Pisti navigálása alatt a 34 Bassano Rally-n Olaszországban. Az eddigi Mitropa Rally Cup futamokon azért voltak bőven Magyar versenyzők. Ti mi miatt döntöttetek mégis a részvétel mellett?

– Így terveztük már év elején is. Nagyon szeretjük ezt a versenyt. Tavaly sajnos nem indultunk itt, de most bepótoljuk.

Kilenc gyors és egy Shakedown fog rátok és a Renault Megane RS-re. 100 versenykilométer régi és új szakaszokkal. A két pályabejárás mennyire elég arra, hogy egy jó itinert írhassatok fel?

– Szerencsére már indultunk itt többször is, ezért ismerősek a pályák. Nagyon szoros az időbeosztás a pályabejáráson, ezért most jól jönnek a régebbi itinerek.

A Nova Gorica rallyhoz hasonlóan itt lesznek kanyarok bőven sőt az utolsó gyors az az éjszakába fog nyúlni. Milyen gumikkal támadtok és a lámpa sorotok milyen lesz?

– Lazerlamp-et használunk, nekem ez vált be. Most új kanyar lámpákat szereltünk fel, remélem még jobb lesz a világításunk. Pirellit használunk és a puhább keverékre szavazok, remélem bejön a választásom.

Utolsó előtti verseny a Mitropa Rally Kupában a 34. Bassano Rally változatos pályáikkal. Egyedüli Magyarként, mekkora lesz a nyomás rajtatok és miképp szeretnétek szerepelni?

– Semmilyen nyomás nincs rajtunk, mert a Baranya Kupa kieséssel elszálltak az év végi reményeink. Egyszerűen csak szeretnénk jól szerepelni, gyorsan menni.

Köszönjük Partnereink segítségét!
hirdetés