Szettnyerés után busztolás

Kalandtúrát ígért Kolozsi János a Nyíregyházi Főiskola Liga-csoportos női röplabdázóinak edzője szerdára, a Gödöllő elleni Magyar Kupa mérkőzésre és valóban kalandos is lett a kirándulás.

A meccs után a nagy hidegben a nyíregyháziak buszát melegítette a pilóta, ám a vége az lett, hogy a hőmérséklet ugyan kellemes volt, de a meggyengült akkumulátorra rá kellett segíteni és a lányok-asszonyok tolták be a járművet. Tették mindezt jókedvűen, mert szettet raboltak a Kiemelt-csoportban szereplő hazaiak ellen.

– Az egész mérkőzés tetszett, ahogy a lányok hozzá álltak, az nagyon pozitív volt. Az első szettben 16:3-nál időt kértem, és a kis fejmosás használt, mert dícséretesen kihúzták magukat a gödörből a játékosok. A második szettben az is pluszt adott nekik, hogy az ellenfél edzője hangosan jelezte játékosainak: amennyiben 15 pont fölé engednek bennünket, büntetés lesz! Ez annyira felpaprikázta csapatunkat, hogy ezt a szettet meg is nyertük. Korábban a gödöllőiek azt tervezték, hogy a jövő szerdai visszavágóra főként a juniorokkal jönnek, ám így a teljes, felnőtt kerettel érkeznek – pillantott vissza Kolozsi János, a főiskolások vezetőedzője.

A szettnyerés ellenére a Gödöllő az esélyesebb a nyolc közé jutásért, a nyíregyháziaknak sokkal fontosabb a szombati bajnoki, amikor a Liga-csoportban a Szombathelyieket látják vendégül.

– Mán László –További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés