Szex-modellek testnyelvén

“Azt akarom, hogy szeressen! Ez mindent megér! Ahhoz, hogy elfogadjanak, a legjobbnak kell látszanom, és meg kell erősítenem a partneremet!” Ha egy nő így gondolkodik, minden bizonnyal gyakran játssza meg az orgazmust.

Az orgazmus megjátszása a játszmák egyik legveszélyesebb fajtája, mivel pont azokat a dolgokat erősíti meg a férfi viselkedésében, amik nem kívánatosak a nő számára. Az orgazmus folytonos megjátszása néhány év alatt frigiditáshoz és szexuális zavarokhoz vezet. Ha a nő le tudja vetkőzni prüdériáját, és hajlandó velünk kalandozni egy kis szexlap-nézegetésre, sokat tanulhat! Sokat tehet saját orgazmusáért.

Az orgazmus átélése

„Tudtam, hogy körülbelül most kellene zajonganom, hát megtettem” – mondja Theresa, amikor a válás előtti kapcsolatáról beszél. A férfiak – bármennyire is az ellenkezőjét állítják, nem ismerik fel a megjátszott orgazmust, mivel a megjátszó nők többsége a profizmus szintjére vitte a játékot. Az orgazmus tanulási folyamat. Ha a nő tudja, hogyan juthat el az orgazmushoz, akkor nincs baj. A szexis magatartást azonban először meg kell tanulni, majd meg kell tanulni átélni.

Tanuljunk a szexlapokból

Amikor végiglapoztam életemben először az Interneten talált néhány szex oldalt, hogy anyagot gyűjtsek egy nőknek szóló cikkhez, először az undor fogott el, majd a kétségbeesés, végül a kíváncsiság. Miért kell ez a férfiaknak? Mit jeleznek azok a nők, akik ezeken az oldalakon kelletik magukat? Mit tanulhatunk tőlük a szexisség iskolájában? A férfiak ugyanis, – teljesen függetlenül attól, hogy nekünk, nőknek tetszenek-e ezek a lapok – nagy számban keresik az ilyen oldalakat. Nem a perverziójuk vezérli őket, csak az, hogy férfiak.

Mit közvetítenek a szexis csajok?

A férfiak sokmillió dollárt költenek el szexlapokra, hogy női nemi szerveket láthassanak, és a nők emellett gyakran úgy mennek el, mint bocsánatos, ám de bűnös tevékenység mellett, és arra is ügyelnek, hogy a paplan alatt húzzák le a bugyijukat. Ha megnézünk néhány szexképet, és le tudjuk venni az ál-erkölcsöket, a következő – férfiakat csábító pozitúrákat láthatjuk:

– A nő megérinti magát, játszik magával.

– Szétvetett lábai közét szexisen takarja kezével (látni és sejteni is lehet ..)

– Fejét hátra veti

– Tekintete üveges, szeme távolba mered, csábítóan hívogat. (Hálószoba pillantások)

– Ajkai le vannak biggyesztve, szája kicsit nyitott, ajka fénylik, ezzel mintegy hívja a férfit magához.

– Mellkasát kidülleszti, esetleg kezével a keblét fogja.

– Popsiját gyakran hátra tolja, mímelve az orgazmus alatt ívbe ránduló gerinc alakját

– Bármely testrészét megmutatja, elöl-, vagy hátulnézetből.

– Szinte soha nem teljesen meztelen, mindig van rajta egy szexis harisnya, egy boka- vagy haslánc, egy félig kibomlott melltartó, vagy egy tanga bugyi.

– Sokszor olajos, vagy nedves a teste, esetleg valamilyen fallikus alakú ételt eszik a képen (banánt, nyalókát, vagy a makkra hasonlító formájú epret ..)

Érdemes megfigyelni, hogy a reklám-ipar ezekkel az eszközökkel ugyanúgy manipulál, mint a pornóipar. Elég csak megnézni egy átlagos reklámfilmet!

agatartásuk azt sugallja, hogy bizony a világon semmi nincs, amit ne tennének meg a kedves férfi kedvéért az ágyban. Bár a profi modellek pózolása színjáték csupán, mégis láthatjuk belőle, milyen üzenetekkel lehet a férfiak szexualitását ébren tartani, egyúttal megtanulhatjuk belőlük azokat az attitűdöket, viselkedési modelleket, amik a szexisséggel vannak összefüggésben.

A legfontosabb, hogy megismerjük, megszokjuk és megszeressük saját nemi szervünk látványát. Ezt akár a nagytükör előtt, akár kis kézi tükrünk segítségével megtehetjük. Sok nő borotválással teszi vonzóbbá nemi szervét, mert így fiatalnak, kislányosnak látszik, és ezt a férfiak vonzónak találják, ugyanakkor a klitorális orgazmus elérése is gyorsabban megy így.

Sanyi, egy átlag pesti srác, ezt mondta nekem: „A csajok nem akarják tudomásul venni, hogy a férfiak számára a puncijuk a legizgatóbb gyújtópont. Egy kinyíló, befogadásra kész női punci a legtöbb férfinek ellenállhatatlan látvány. Sokan szégyenlik magukat megmutatni, pedig szerintem a punci a világ leggyönyörűbb dolga. Olyan, mint egy orchidea … tényleg csodálatos!” Szavai nem kívánnak kommentárt, csak gondolkodást és bátorságot a nőktől.

Harangozó Barbara

A teljes cikk a Harmonet oldalán olvasható.
hirdetés