Szexuális erőszak miatt körözték a nyíregyházi férfit – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 24 éves nyírbátori lakos ellen. Az eljárás adatai szerint a férfi Nyírbátorban , egy bekerítetlen lakóingatlanról eltulajdonított egy kerékpárt 2018. március 9-én. A rendőrök a bejelentést követően a férfit rövid időn belül előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették. Az eltulajdonított kerékpárt a rendőrök a férfitól lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Ukrajnába egy 19 éves nyíregyházi férfi 2018. március 9-én. Az ellenőrzést végrehajtó rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök T. Norbertet elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2018. március 9-én elfogták R. Barbara 26 éves tunyogmatolcsi lakost. A nő ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot lopás elkövetése miatt. A rendőrök a nőt előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá egy 21 éves járművezetőt Nyíregyházán, 2018. március 9-én. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a személygépkocsit vezető férfit a szabálysértési hatóság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés