Sport

2013.07.28. 20:03

Potyogtak a kisvárdai gólok

Kisvárda - A mentőknek ismét volt dolguk, ezúttal a cigándi Módis Dávidot kellett ellátniuk.

Kisvárda - A mentőknek ismét volt dolguk, ezúttal a cigándi Módis Dávidot kellett ellátniuk.

Kisvárdán rendezte meg a Cigánd SE a hagyományos felkészülési tornáját az Olimpia Klub Kupát, amelyről – egyedüli szabolcsi csapatként – nem hiányozhatott a „házigazda” sem. Révész Attila legénysége érvényesítette a papírformát, hiszen mindkét NB III-as ellenfelét, a Hajdúböszörményt és a Cigándot is magabiztosan győzte le. A két meccsen szerzett tizennégy gól a támadójáték minőségéről is árulkodott, így aztán a tornagyőzelem ténye mellett a látottakkal is elégedett a másodosztály újoncának szakvezetője.

Ami viszont szomorú: újra akadt dolga a mentőnek a kisvárdai pályán. A vasárnapi döntőben ezúttal a cigándiak játékosát, Módis Dávidot kellett ellátniuk, akinek egy becsúszásnál maga alá fordult a lába. Az első diagnózis szerint nem történt olyan súlyos sérülés, mint a csütörtöki edzőmeccsen, Spekker Tamás esetében.

7. Olimpia Klub Kupa

Kisvárda, elődöntők

Kisvárda–Hajdúböszörmény 8–2 (3–1)

Kisvárda: Nacsa – Lakatos I., Hegedűs T. (Oláh D.), Üveges, Molnár R. – Miskolczi (Lakatos L.), Nagy B. (Varga A.), Fodor A., Kapacina (Myke) – Pavlov (Soós T.), Pálvölgyi (Farkas M.).

Gól: Lakatos L. 3, Pavlov 2, Hegedűs T., Molnár R., Pálvölgyi, illetve Milovac, Szabó M.

A másik mérkőzésen: Cigánd–Szatmárnémeti (romániai) 1–0.

Helyosztók, döntő

Kisvárda–Cigánd 6–2 (1–0)

Kisvárda: Nacsa – Lakatos I., Hegedűs T., Oláh D., Molnár R. – Miskolczi (Üveges), Nagy B. (Barzó), Varga A. (Lakatos L.) – Pálvölgyi (Soós T.), Pavlov (Farkas M.), Kapacina (Myke).

Gól: Oláh D., Pálvölgyi, Myke, Üveges, Barzó, Soós T., illetve Oláh D. (öngól), Varga Z. Kiállítva: Lakatos I., illetve Pop (mindkettő 24. perc).

A 3. helyért: Hajdúböszörmény–Szatmárnémeti 2–1.

Különdíjasok

A legjobb kapus: Sánta Tibor (Cigánd).

A legjobb mezőnyjátékos: Nagy Bálint (Kisvárda).

Gólkirály: Lakatos László (Kisvárda) 3 góllal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!