Színészpalánták a világot jelentő deszkákon

A gyerekek délelőttönként mesterségórákon vettek részt, délutánonként pedig a sporté és a kikapcsolódásé volt a főszerep
A gyerekek délelőttönként mesterségórákon vettek részt, délutánonként pedig a sporté és a kikapcsolódásé volt a főszerep - © Fotó: Márton Zoltán
Nyírbátor – A tábort a Szárnyas Sárkány fesztiválon zárták, ahol a Valahol Európában című musicalből adtak elő egy részletet.


Tizennegyedik alkalommal rendeztek Nyírbátorban színjátszótábort, melynek ebben az évben is a Báthory Anna Református Általános Iskola adott otthont. Közel hetven diák töltötte meg a „refit” színházzal. A növendékek délelőttönként forgószínpadszerűen vettek részt színészmesterség, tánc és kézműves foglalkozásokon, míg délutánonként a sport kapta a főszerepet: a gyerekek sor- és hullámdeszka versenyekkel, számháborúval és strandolással pihenték ki a próbák fáradalmait.

A színészpalánták a tábort a Szárnyas Sárkány Utcaszínházi Fesztiválon zárták, ahol a Valahol Európában című musicalből adtak elő egy részletet.

Önfeledt játék és valódi értékek

A színházi pályára készülő gyerekeken túl sok táborozó azért választja évről évre ezt a nyári programot, mert az önfeledt játék mellett valódi értékeket kapnak – tudatta lapunkkal Márton Ildikó, a tábor és a Nyírbátori Diákszínpad művészeti vezetője.

CsA
hirdetés