Színt visznek mások életébe

Akt.:
Egy apró gesztussal is lehet nagy dolgokat tenni, csak merjünk kreatívak lenni – üzenik a pécsi fiúk
Egy apró gesztussal is lehet nagy dolgokat tenni, csak merjünk kreatívak lenni – üzenik a pécsi fiúk - © Fotó: Komroczki Dia
Nyíregyháza – Aki megosztja a zenekar legújabb klipjét és szavaz, segíthet a nyíregyházi kórház megszépítésében.

A pécsi The Immigrants zenekar elkészítette legújabb klipjét Let’s Get Lost címmel, amely a márciusban megjelenő új nagylemez, a Colorblind előfutára. Már az első képkockáknál feltűnik a videó furcsa színvilága, ami nagyon tudatos döntés volt a zenekar, illetve Ruprecht Vilmos rendező részéről.

– Színtévesztő vagyok, és elvileg ilyen színekben látom a világot. Nekem nem tűnik furcsának, mert nem tudom, milyen a „normális”. Az új nagylemezünk címe is Co­lorblind, ami színtévesztést vagy színvakságot jelent, de nem szimpla fordításról van szó. Arra szeretnénk vele utalni, hogy egy ilyen rendellenesség nélkül is képesek az emberek beszürkülni, mert belefásulnak a mindennapokba és elfelejtik a színeket – magyarázta Szabi, a The Immigrants gitárosa.

Érdemes szavazni

A progresszív space indie-rock zenekar tagjai rendhagyó jótékonysági kezdeményezést indítanak, amivel színt akarnak vinni mások életébe. Terveik szerint egy településen színesre festenek néhány falat egy kórházban helyi művészek és állami gondoskodásban élő gyermekek bevonásával.

– Arra kérjük a rajongókat és az internetezőket, hogy osszák meg az új videónkat, illetve a klip jobb felső sarkában látható információs gombra kattintva szavazzanak, hogy hová vigyünk színt: Székesfehérvárra, Budapest agglomerációjába, Nyíregyházára, Pécsre vagy Gyulára. Amelyik a legtöbb voksot kapja, oda megyünk festeni – árulta el Adorio Badric, a banda frontembere.

Károlyfi Balázs, vagy ahogy a többiek szólítják, Kakas, a zenekar dobosa szerint is bárki csatlakozhat.

– Egyetlen megosztással és kattintással lehet támogatni az akciónkat, hiszen csak szavazni kell a kiválasztott településre. Szeretnénk éreztetni, hogy egy apró gesztussal is lehet nagy dolgokat tenni, csak merjünk kreatívak lenni. És ha a kezdeményezéssel csupán egy embert is arra ösztönöztünk, hogy ő is segítsen egy rászorulón, már megérte.

Ma már ő bátorít

– Csúfoltak régen az iskolában, ezért tudom, milyen kívülállónak lenni. Most, fiatal felnőttként én szeretnék az lenni, aki bátorít és hisz az emberekben. Sok szépet kaptam a családomtól, barátaimtól és a közönségtől, úgy érzem, itt az ideje visszaadni ezt az ajándékot – tette hozzá Adorio.

– KM –


Az AWS zenekar, miután Viszlát nyár című dalával megnyerte A Dal 2018 televíziós versenyt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2018. február 24-én.
Budapest - A Dal 2018 a metálzene győzelme volt, a produkciónkkal meg akartuk mutatni, hogy létezik a műfaj Magyarországon és azt nagyon is sokan szeretik - mondta el Siklósi Örs, a közmédia dalválasztó showjában győztes zenekar, az AWS énekese az MTI-nek. Siklósi Örs felidézte, hogy A Dal 2018 g...

Budapest - A Sziget fesztiválon tavaly elmaradt koncertjét az idei Balaton Soundon pótolja Rita Ora, és a nemrég megjelent lemezével nagy sikert aratott Big Sean is fellép Zamárdiban július 4. és 8. között - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint az egyik legsikeres...
hirdetés