Szívügyük a térség további fejlődése

Szívügyük a térség további fejlődése
Nyíregyháza – “Az idei országgyűlési választáson Nyíregyháza választókerületeiben is rekordszámú volt a részvétel, ami komoly szakmai próbatétel elé állította a választási iroda dolgozóit.”

– Örömmel jelenthetem: sok száz ember összehangolt, precíz és lelkiismeretes munkájának köszönhetően sikeresen vettük az akadályokat, a munkálatok szakszerűen, gyorsan és szabályosan zajlottak a demokrácia ünnepén úgy a megyeszékhelyen, mint a hozzá tartozó vidéki helyszíneken, településeken – értékelt dr. Szemán Sándor, Nyíregyháza címzetes főjegyzője, megyénk 1-es és 2-es Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Irodájának vezetője kedden a városházán, ahol megválasztott képviselőink, dr. Szabó Tünde és dr. Vinnai Győző ünnepélyesen átvették megbízólevelüket.

Mindketten hangsúlyozták: szívügyük a térség további fejlődésének elősegítése, az itt élők érdekeinek céltudatos képviselete, ezt fogják tenni a parlamentben, meghálálva a választók bizalmát, támogatását.

Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere erőt, kitartást és sikereket kívánt a képviselőknek az előttük álló munkákhoz, majd hangsúlyozta: ha jó ügyekről, a megyeszékhely érdekeiről van szó, teljes mértékben számíthatnak a városvezetés segítségére, partnerségére.

PI
hirdetés