Szőke András és Badár Sándor az Avas Kilátó színpadán

Szőke András és Badár Sándor az Avas Kilátó színpadán
Június 9-én Pénteken este 21 órától az Avas Kilátó Eszpresszó & Galéria Stand Up Comedy Show-jának legújabb vendége a mindig nyerő páros, Szőke András és Badár Sándor.

A két jó barát viszonya igen régi, az abszurd humor és a geg nagymesterei elválaszthatatlannak tűnnek. Egyedi látásmódjuk kettős: ugyanarról a dologról képesek egyformán másként gondolkodni.

Badárból és Szőkéből emberi méltóság és a teljes szabadság árad.
Úgy rémlik: Badár Sándor Emir Kusturica Macskajaj című filmjéből érkezett színre, pedig Szőke András-filmbõl lépett nyilvánosságra. Az a különbség a kereskedelmi kabarettisták meg köztük, ami egy kasírozott műmárvány kandalló meg egy frissen tapasztott vályogfal között.

Szőke és Badár nem élnek a komikus klisékkel. A komédiásmesterség évezredes elnyűtt fogásaival. Különösen nem használják az új keletű micisapkás sablonokat, ahol egyik parodista záptojásként hasonlít a másik lumpenelemet játszó színészre. Őszinteségük – csinált őszinteségük – megkapó. Esettségük elbájoló. A színháztörténet nagy clownjai sosem a széles mellényű nyerteseket jelenítették meg, hanem az örök veszteseket. Szõke meg Badár a szocializmus két csóró neveletlenje. Művészi leleményük a máig kiegyenesedni-fölemelkedni nem tudó, rémült öntudat. Félve nézik közönségüket, miközben uralkodnak nézőiken tehetségükkel. Nagy röhögéseknél értékesebbet adnak: mosolyt, kedvességet, felkeltett részvétet, együttérzést, szeretetet. A stand-up comedy a slemil örök típusát kortársi tartalommal újította sajátjává.

Előadás: Június 9. Péntek 21h

Az Avas Kilátó havi rendszerességgel tart Stand Up Comedy előadásokat, melyeken a műfaj hazai nagyágyúi, – többek közt Bödőcs Tibor, Beliczai Balázs, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László, Litkai Gergely– kapnak meghívást egy-egy estére.

Amennyiben úgy érzi, hogy tehetsége vagy kedve van fellépni, vagy van olyan ismerőse, aki asztalnál verhetetlen, írjon nekünk, meghallgatjuk és akár máris a színpadra léphet.

Jegyek elővételben korlátozott számban a helyszínen és a TNS Jegyirodában kaphatók.

Elővételi ár: 2 500 Ft

A műsor napján a helyszínen: 2 900 Ft

Az előadás közben és után lemezlovas szórakoztatja a nagyérdeműt.

Asztalfoglalás: 46/348-066 (nyitva tartási idő alatt), illetve:asztalfoglalas@avaskilato.com

Nyitva tartás: 14 – 24-ig

Programnapokon: 14 – 04-ig

További programok: www.avaskilato.com

Iratkozzon fel az AvasKilátó Eszpresszó & Galéria hírlevelére:

hirlevel@avaskilato.com

Aktuális információk, koncertprogramok első kézből az elektronikus postaládájába.
hirdetés