“Szólátiak vagyunk, az Orosnak szurkolunk, bent marad a csapatunk!”

“Szólátiak vagyunk, az Orosnak szurkolunk, bent marad a csapatunk!”
Nyíribrony, Egerszólát – A múlt hétvégén kis településünk megyei II. osztályú felnőtt labdarúgó csapatából egy kisbusznyi játékos Nyíribronyba látogatott – írja Prokaj Gábor Egerszólátról.

2 év elteltével láttuk újra egykori játékosunkat, barátunkat, aki részese volt az akkori megye II-es bajnokcsapatunknak. A kezünk is remegett az izgalomtól, mikor kiszálltunk az ibronyi pálya mellett a kisbuszból a 170 km-es út végén. Senki nem sejtette honnan, és milyen okból érkeztünk mindannyian piros melegítőben, kolomppal a kézben, egy fehér kisbusszal, amire az Egerszólát jelzés volt feltüntetve. Ugyanilyen értetlenséggel fogadták mind a nyíribronyi, mind az orosi szurkolók, mikor torkunk szakadtából elordítottuk magunkat, hogy “Szólátiak vagyunk, az Orosnak szurkolunk, bent marad a csapatunk!” Az énekkel, kolompolással egész meccsen nem hagytunk fel, így teremtve egy emlékezetes utolsó mérkőzést véleményem szerint mindkét csapat játékosainak és a meccsre kilátogatóknak.

Nagyszerű élmény volt barátunk édesapjával is találkozni újra, aki 2 éve majdnem minden heves megyei meccsünkre ellátogatott, hogy a fia játékát láthassa. Most már mi is tudjuk mekkora utat tett meg annak idején. Sajnos Orosnak a győzelem nem sikerült, de jó volt látni, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében még ennyire él az emberekben a foci iránti szeretet, és ennyien ellátogatnak még a hétvégi mérkőzésekre. Reméljük lesz még újra alkalmunk ilyen jó hangulatú szabolcsi mérkőzésre ellátogatni a jövőben.

– Prokaj Gábor –

 
hirdetés