Nyíregyháza hírei

2013.03.07. 07:57

A jó idő meghozta a kedvét a testmozgáshoz?

Nyíregyháza - Ezúttal arról faggattuk olvasóinkat, meghozta e kedvüket a jó idő a testmozgáshoz?

Nyíregyháza - Ezúttal arról faggattuk olvasóinkat, meghozta e kedvüket a jó idő a testmozgáshoz?A nyíregyházi Dajka Dorottya szokott futni, most az iskolai Cooper felmérésre készül. – Természetesen jobban esik a kocogás a jó időben. Örökösföldön lakom, ott szoktam futni, közben általában zenét hallgatok. Molnár Dorina alig várja, hogy biciklire pattanjon. – Kertvárosi vagyok, ha futni támad kedvem, elmegyek az NYVSC pályára. Régen rendszeresen úsztam, ma már csak a kerékpár és a kocogás maradt – válaszolta a fiatal lány. Szenefeld Zsófia is kimondottan örül annak, hogy végre huzamosabb időre előbújtak a napsugarak, így alig várja már, hogy futhasson és bicajozhasson a szabadban. - Rakamazon lakom, tervezzük, hogy a tavasz örömére megmásszuk a Tokaji-hegyet – tette hozzá.

 

Szécsi Áron is szeret kocogni, közben zenét hallgat, mert azt viszont nem szereti, ha futás közben beszélnek hozzá. – A jó idő meghozta a kedvem a mozgáshoz – közölte. Nagy Patrik hamarosan megcélozza az erdei tornapályán található erősítő szereket, mint mondja, közel lakik, hiszen Sóstóhegyen él. Hagymási Viktor a barátokkal biztosan elmegy focizni és kosarazni. – Nem messze tőlünk van egy kis füves pálya és egy kosárpalánk. Oda szoktunk kijárni mocorogni a srácokkal – válaszolta a fiatalember

- KM-TG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!