Szolnoki mentőbaleset – Stabil a Péterfy Sándor kórházba szállított sérült állapota

Ketten meghaltak egy balesetben Szolnokon
Ketten meghaltak egy balesetben Szolnokon - © Fotó: Mészáros János/MTI
Budapest – Túl van az életveszélyen, jelenleg stabil az állapota annak a fiatalnak, akit a szerdai, Szolnokon történt mentőbaleset után a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézetbe vittek – közölte az intétmény főigazgató-helyettese csütörtökön az MTI-vel.

Flóris István a közleményben azt írta, a sérült a fejét, vállát és több végtagját érintő súlyos sérüléseket szenvedett. Szerdán elvégezték a sürgős műtéti beavatkozásokat, de előreláthatóan még több műtétre lesz szükség.

A sérültet továbbra is az intenzív osztályon látják el, teljes felépülése várhatóan hosszú időt vesz igénybe – tette hozzá.

Szerdán Szolnokon egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött össze. A balesetben ketten meghaltak, többen megsérültek.

Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója az M1 aktuális csatornának szerdán azt mondta, hogy a mentőautóban tartózkodó mentőápoló és mentőtiszt súlyosan megsérült, őket a budapesti Honvédkórházba, illetve az Országos Baleseti Intézetbe szállították két mentőhelikopterrel.

Hozzátette: az autóbusz húsz sérültje közül egy ember súlyosan, a többiek könnyebben sérültek meg. A sérültek között két gyermek is van, az ő állapotuk kielégítő, stabil.

– MTI –


Ketten meghaltak egy balesetben Szolnokon
Szolnok - Ketten meghaltak, többen megsérültek szerdán Szolnokon, ahol egy mentőautó és egy utasokat szállító autóbusz ütközött - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az M1 aktuális csa...
hirdetés