Szolnokon folytatódik a Bige Holding Csoport ételosztó akciója

Akt.:
Szolnok, 2013. december 17., kedd (MTI) – A nyíregyházi Bige Holding Csoport immár hatodik alkalommal szervez ételosztást az ország több pontján. A szerdán Szolnokon folytatódó jótékonysági akció keretében összesen mintegy 50 ezer adag ételt juttatnak rászorulóknak a karácsonyi ünnepek idején.

Király József, a vállalatcsoporthoz tartozó Nitrogénművek Zrt. marketingvezetője az MTI-nek kedden elmondta, hogy a hétvégén Nyíregyházán már elkezdődött az ételosztás, az országos akció következő állomása pedig Szolnok lesz.

A Tisza-parti megyeszékhelyen december 18. és 30. között hat alkalommal napi 1000 adag meleg ételt kapnak a nélkülözők. Az étlapon többek között babgulyás, tarhonyás hús, disznótoros, székelykáposzta és vadásztokány is megtalálható.

Emellett idén Várpalotára is jut az adományból – tette hozzá Király József jelezve, hogy a cégcsoport összesen mintegy 40 millió forintot fordít az országos jótékonysági akcióra.

Gyuricska Éva, a szolnoki önkormányzat sajtóreferense közölte: a menü elkészítését Szolnokon a Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány vállalta magára, a szétosztásban pedig több városi intézmény és civil szervezet is közreműködik.

– MTI –
hirdetés