SZON - PR cikk

2015.12.03. 11:31

Weboldalhoz segít minden hazai vállalkozót a Telekom

A vállalkozók nagy része nem tudja, hogy az internetes jelenlét ma már kis befektetést jelent, amely gyorsan növeli a bevételt és segíthet a költségek csökkentésében is, így hamar megtérül.

A vállalkozók nagy része nem tudja, hogy az internetes jelenlét ma már kis befektetést jelent, amely gyorsan növeli a bevételt és segíthet a költségek csökkentésében is, így hamar megtérül.

Miközben az elektronikus kereskedelem évente az ötödével növekszik, a magyar cégek komoly részének honlapja sincs. A Telekom most egyszerűen használható szolgáltatást kínál minden olyan vállalkozó számára, aki fel szeretné tenni cégét az internetre.

 

A Webkönnyen elnevezésű megoldás teljes körű online jelenlétet biztosít mikro, kis- és középvállalkozások számára. A magyar nyelvű útmutatások követésével gyorsan és egyszerűen készítheti el bármely vállalkozás saját profi weboldalát. A divatos, iparáganként különböző tematikus sablonokat kedvük szerint variálhatják, rendezhetik és alakíthatják át, sőt később is pillanatok alatt lehet változtatni a honlap tartalmán - mindezt grafikusi vagy programozói tudás nélkül, rendkívül költséghatékonyan.

 

A szolgáltatás csomag mindent tartalmaz, amire egy kisvállalkozásnak szüksége lehet ahhoz, hogy saját cége nevén megtalálható legyen az interneten: saját email címet, díjmentesen regisztrált domain nevet, valamint a honlap tartalmának megfelelő, rugalmasan bővülő webtárhelyet. Amennyiben a vállalkozás profiljából adódóan online is szeretne árusítani, a Webkönnyen Shop kiegészítő csomaggal professzionális webáruház is létrehozható, amelyen keresztül azonnal elkezdhető az online kereskedés.

 

A Webkönnyennel készített weboldalakat lehetőség van megosztani a legnépszerűbb közösségi oldalakon is. A Facebook publikálás funkció segítségével egyetlen kattintással generálható a már elkészített honlappal megegyező tartalmú Facebook oldal, és a honlap látogatói azonnal lájkolhatják és megoszthatják az új Facebook profilt.

 

Már egy-két fős mikrovállalkozásnak is megéri a Webkönnyen előfizetés, mert minimális erőfeszítéssel és költséggel juthatnak hozzá olyan komplex, professzionálisan működő weblaphoz, amely korábban csak bonyolult eszközökkel és fizetett szakember gárda segítségével volt elkészíthető. A weboldal beindítása kockázatmentes, nem igényel beruházást, hiszen a Webkönnyen havi díjas alapon érhető el. A Webkönnyen Business csomag év végéig havidíjmentesen használható, és ha beválik, akkor már havi nettó 2990 Ft-ért elő lehet rá fizetni, hűségidő vállalása nélkül. A szolgáltatásról bővebb információ, valamint a díjmentesen kipróbálható próbaverzió a www.telekom.hu/webkonnyen oldalon található.

 

Nyíregyházán is keresi a legjobb üzleti weboldalakat a Telekom

 

Október elején honlapversenyt hirdetett a Telekom kis- és közepes vállalkozások számára. A versenyre olyan céges weboldalak nevezését várják, amelyek az idén készültek - akár a Telekom Webkönnyen szolgáltatásával, akár más módon. A győztesek kategóriánként 5-5 millió forint értékű marketingkampányt nyerhetnek. A Telekom Honlapversenyre jelentkezés részletesebb feltételei a www.webkonnyen.hu oldalon olvashatók, nevezni 2016. január 31-éig, míg szavazni 2016. február 28-áig lehet a verseny hivatalos Facebook oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában