Szomorú pályaavató

Szomorú pályaavató
Szombaton délután ünnepélyes keretek között avatták föl Pete András stadionná a kazincbarcikai futballpályát a Jászapáti elleni bajnoki találkozó előtt.

A négy évtizeden át a barcikai klubnál ténykedő szakembert az emlékezetes napon nem tudták győzelemmel megörvendeztetni a jelenkor játékosai, ugyanis a jászságiak 2-1-es győzelmet arattak a sárga-kékek ellen. 

Kazincbarcikai SC – Jászapáti 1-2 (1-0)
Kazincbarcika, 600 néző. Vezette: Vad II. István. (Kelemen, Tóth V.)

KBSC: Szántai – Hanász, Harnócz, Kovács R. – Engi, Fehér (Sebők, 75.), Deák, Simkó (Fekete, 60.), Kerekes – Dávid (Darók, 75.), Kovács P. Edző: Kádár Zsolt, tiszteletbeli edző: Pete András.

Jászapáti: Tajti – Hegedűs, Horváth R., Vágó, Kaszás (Menougong, 46.) – Mosonyi, Somodi, Pázsit, Kiskapusi – Varga Z. (Újfalusi, 80.), Horváth P. (Gulyás, 91). Edző: Vojtekovszki Csaba.

35. perc: Engi baloldali beadása után a védők között kibújó Dávid fejelt a kapus bal alsó sarkába. Tajti hiába nyújtózkodott, már csak bejjebb tudta segíteni a labdát, 1-0.

53. perc: A felezővonal közeléből, a jobb szélről végezhetett el szabadrúgást a Jászapáti. Varga ívelt a kapu elé, és a labda úgy hullott a barcikai kapuba, hogy egyetlen mezőnyjátékos sem ért hozzá, 1-1.

89. perc: Menougong szlalomozott végig a barcikai térfélen a pálya közepén, majd jól “dobta ki” a labdát a balszélen érkező Újfalusi elé. A csereként beállt támadó egyet igazított, majd a kilőtte a jobb alsó sarkot, 1-2.

Jók: senki, ill. Varga Z., Menougond, Vágó.

Kádár Zsolt: – Gratulálok a Jászapátinak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Vojtekovszki Csaba: – A helyzetek és a mérkőzés összképe alapján rászolgáltunk a győzelemre, a jó erőkből álló Kazincbarcika otthonában.További hírek a boon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés