Nézze élőben a Baktalórántháza-Nagyecsed bajnokit a SZON-on!

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Baktalórántháza, Nagyecsed – Micsodaaa? Élő közvetítés egy megye I-es meccsről? Bizonyám. Az MLSZ megyei igazgatósága idén ősszel minden hétvégén egy találkozót élőben közvetít a helyszínről képpel és hanggal. Ezúttal a Baktalórántháza-Nagyecsed mérkőzésre esett a választás. Kövesse a Szabolcs Online-on élőben a meccset!

Az ecsediek sem babazsúrra érkeznek Baktalórántházára, ahol rendszerint benne van a pakliban, hogy történik valami – meglepő. Nem véletlen, hogy ezt a meccset közvetíti online az Igazgatóság.

Illés László, baktalórántházi játékos-edző: – Bár a mi csapatunk nem a Ferencváros, azért képesnek tartom arra, hogy a jó szériában lévő nagyecsedi társulatot legyőzzük. Ha a kutya kutyát eszik is, nyerni kell!

Opre Mihály, nagyecsedi edző: – A Baktával játszottunk korábban edzőmeccset, bajnokesélyes csapatnak tartottam, és nyilván nem ott a helye, ahol most áll… Ugyanakkor erre a mérkőzésre sem úgy készülünk, hogy kikapjunk, sőt, egyenesen nyerni akarunk. Remélem, ahogy az eddigi meccseinken, ezúttal is kiváló lesz a játékvezetés.hirdetés