Szoros küzdelem, bátori siker a megyei rangadón

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Fej fej mellett haladt a házigazda az Apagy SE-vel, végül egy bravúr is kellett a győzelem kiharcolásához.

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Apagy SE 10–8

Kiegyenlített erők küzdelmében fej fej mellett kezdtek a csapatok, az döntött, hogy a nyírbátoriak ifjúsági válogatott játékosa, Molnár Dávid életében először legyőzte Bari Csabát, és ezzel reálissá vált a győzelem a megyei rangadón a hazai csapat számára. Kővári Balázs és Molnár Dávid immár hetek óta állandósítani tudja jó formáját. Győztek: Kővári 4, Molnár D. 3, Benyovszki 2, a Kővári, Molnár D. páros 1, illetve Nagy B. 3, Bari 2, Hodász, Poór T. és a Hodász, Poór T. páros 1-1.

NB II

Diósgyőr II–Vásárosnaményi SZSE 16–2

A listavezetőt nem tudta nagyobb erőbedobásra késztetni a naményi csapat. Gy.: Sztoj 2.

Szerencs VSE–Apagy SE II 11–7

Volt esély a vendéggyőzelemre, de az apagyiak több mérkőzést is nyert állásból veszítettek el. Gy.: Fodor I., Fodor G. 3-3, Kiss Z. 1.

NB III

Nyírmadai ISE–Mátészalkai MTK 17–1

Egy-egy szorosabb, küzdelmesebb szettet vívtak a felek, de a nem a legerősebb összeállításában érkező szalkaiakat magabiztosan győzte le a Nyírmada. Gy.: Pacuk P., Szabó S., Paszternák 4-4, Nagy A. 3, a Szabó S., Pacuk P. és a Paszternák, Nagy A. páros 1-1, illetve Hegedűs Z. 1.

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Debreceni ABE-DEAC 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem tudott kiállni a mérkőzésre.

Várdai ASE–Teva-Debrecen SE II 7–11

Hét döntőszettes meccsből hatot is elveszítettek a kisvárdaiak, így alulmaradtak. Gy.: Márföldi, Varga P., Pokol P. 2-2, az Újvári, Pokol P. páros 1.

Záhonyi VSC–Hajdúszoboszlói AK 5–13

Küzdelmes mérkőzést vívtak a felek, győzött a jobb és a szerencsésebb csapat. Gy.: Csépke 2, Petró L., ifj. Petró, Sütő L. 1-1.

Fehérgyarmat VSE–Debrecen ASE 7–11

Nem tudott meglepetést okozni a gyarmati csapat. Gy.: Bartha M. 3, Balogh A., Garda I., Orosz E., a Bartha M., Balogh A. páros 1-1.

Nyírbátori ASE II–Miskolci EAFC 6–12

Tartalékos felállásban ennyire volt képes a nyírbátori csapat. Gy.: Szőllősi T. 4, Szeles K. 2.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés