Szpari – A győztes mentalitás sikere

Szpari – A győztes mentalitás sikere
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Kifejezett iramos meccsen nyert a Spartacus egy jó Békéscsaba ellen.

Minden jó, ha jó a vége! Hát még, ha az eleje sem rossz. Vasárnap olyan produkcióval rukkolt ki a Szpari, amilyet mindig szeretnének látni a drukkerek. Ráadásul egy jó csapat, a Békéscsaba ellen nyert Lucsánszky Tamás együttese 4-1-re. Viszonylag hamar, már a tizedik percben előnyhöz jutott a hazai csapat, és bár az első félidőben többször már nem sikerült a kapuba találni (pedig volt rá lehetőség), a második félidőt szinte azonnal góllal folytatták a nyíregyháziak. Majd még egy lapáttal rátettek. A lilák ugyan szépítettek, de a ráadásra is maradt slusszpoén.

Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus négyszer is eredményes volt, és fölényesen nyert a Békéscsaba ellen. Lassan már az lenne furcsa, ha nem Jova Levente bravúrjával kezdődne egy Szpari-meccs. Ahogy a Csákvár ellen, most is bemutatott egy bravúrt a nyíregyháziak csapatkapitánya, a Békéscsaba ell...

– Ez egy igen iramos NB II-es mérkőzés volt – indította a visszapillantást Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Szerencsére a fordulópontokból mindig jól jöttünk ki és a játékunk sokkal intenzívebb és agresszívabb volt mint korábban. Az első pillanatoktól kezdve lehetett látni, hogy másként állunk a mérkőzéshez. Rögtön nekünk volt két lehetőségünk, igaz utána nagyot védett Jova Levi, és mindenki hajtott végig. A Békéscsaba is minden dicséretet megérdemel, mert kimondottan jó tempóban és jól játszott.

Foggal-körömmel és lendülettel

– Elsősorban azt a győztes mentalitást emelném ki, amit eddig hiányoltam. Amikor védekezni kellett, akkor foggal-körömmel tettük. Amikor támadni kellett, akkor pedig megfelelő koncentrációval és lendülettel tettük. Örülök neki, hogy mindenki jó teljesítményt nyújtott. Amennyiben mi kaptunk volna ki 4-1-re, ugyanazt tudtam volna mondani, mint Boér Gabi. Minden dicséretet megérdemeltek a játékosok- így Lucsánszky Tamás.

Győzelmével a hatodik helyre lépett a Spartacus, mindössze három pontnyira van a harmadik helyen álló Váctól. Vasárnap pontszámban be is érheti a Duna-partiakat, hiszen vendégként ellenük lép majd pályára.

KM-MLSporthírek


hirdetés