Nyíregyháza hírei

2015.03.26. 14:43

Küldjön hírt: Pénz, de honnan? - Konferencia Nyíregyházán

Hamarosan indul a pályázati dömping, 133 pályázatot hirdetnek meg még idén. Tudja meg szakértőktől az ingyenes Pénz, de honnan? konferencián, mire lehet számítani és hogyan érdemes felkészülni!

Hamarosan indul a pályázati dömping, 133 pályázatot hirdetnek meg még idén. Tudja meg szakértőktől az ingyenes Pénz, de honnan? konferencián, mire lehet számítani és hogyan érdemes felkészülni!

Az új uniós pályázati ciklusban hazánk 12 ezer milliárd forintnyi forráshoz juthat, melynek jelentős részét gazdaságfejlesztésre kívánják fordítani. A forrásokból a gazdaságfejlesztési és a terület- és településfejlesztési operatív programok bőségesen kapnak. Az első pályázatok hamarosan megnyílnak, az év második felében pedig valódi pályázati dömpingre számíthatunk. Ez nagy lehetőséget jelent a kkv-k számára, hiszen a most induló pályázatok fókuszában kimondottan a kis- és középvállalkozások támogatása áll.

Jelentősen változtak azonban a pályázati feltételek, elvárások, több lesz a visszatérítendő forrás és egyre kevésbé lehet „ingyen pénzként” tekinteni az uniós milliárdokra. Érdemes előre felkészülni!

A pályázati önerő megszerzése és egyéb fejlesztési célok szempontjából is méltán figyelik kiemelt érdeklődéssel a cégek az MNB Növekedési Hitelprogramját (NHP). A már sikeresen futó program újonnan indult, a bankok számára nagyobb kockázatot jelentő cégek finanszírozását támogató NHP+ pedig a kkv-k egy újabb körének teremt hitellehetőségeket. Elmondjuk a részleteket!

Hasznos információkhoz és naprakész tudáshoz juthatnak az érdeklődők a külpiacra jutással, az ezt segítő intézményi hálózattal kapcsolatban is, ahogy olyan, minden céget érintő pénzügyi témákkal kapcsolatban is, mint a nemfizetési kockázatok csökkentésének lehetőségei.

A Piac & Profit Konferenciaközpont nagy sikerű kis- és középvállalkozásoknak, valamint önkormányzatoknak szóló díjmentes konferenciasorozatán mindezekre a kérdésekre választ kaphat.

A konferencia szünetében a vállalkozások személyes konzultáció során kaphatnak választ kérdéseikre.

Az információközelség és a gyorsaság hatalmas versenyelőny! A továbbra is térítésmentes Pénz, de honnan? konferenciasorozat ehhez segíti hozzá az országos roadshow résztvevőit.

A Pénz, de Honnan? roadshow április 2-án Nyíregyházára érkezik. A rendezvényt dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere nyitja meg. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletes tematika és jelentkezés: http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/fokuszban-az-uj-eu-palyazatok-3/

A további helyszíneket a Piac & Profit konferenciaközpont oldalán olvashatja.

További információ: [email protected], 06 (1) 239-9597

- Huszár Dóra -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!