Szpari – A visszavágás becsvágyával

Akt.:
A Dorog ellen nem sikerült a kapuba találnia Kesztyűs Barnának (jobbra), remélhetőleg Győrben sikerül
A Dorog ellen nem sikerült a kapuba találnia Kesztyűs Barnának (jobbra), remélhetőleg Győrben sikerül - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Győrbe megy a Spartacus; dr. Elbert Gábor közös megegyezéssel távozott a klubtól.

Mint, ahogy beszámoltunk róla közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza Spartacus FC és dr. Elbert Gábor. A sportszakmai ügyvezető tavaly nyáron érkezett Nyíregyházára, és a pénteki megállapodás értelmében távozik a klubtól.

Kétszer is kitoltak a Szparival

A szerződésbontás tény, miként az is, hogy a Spartacus vasárnap Győrben lép majd pályára a soros bajnokin. Szerdán itthon nyert a Szpari 3-1-re, jöhet tehát a Rába-parti folytatás. Vajon mi a legfontosabb ez alatt a néhány nap alatt, hiszen igen pörgős a bajnoki menetrend.

– Megpróbálunk frissíteni és összeállítani azt a csapatot, amelyik a legütőképesebb lehet vasárnap – kezdte érdeklődésünkre Lucsászky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Szeretnénk hatékonyan megvívni a legújabb csatát. Nehéz lesz, hiszen a győrieknek a két utolsó meccsük nem sikerült, így mindent megtesznek majd azért, hogy ezen javítsanak. Egyébkét a győriek kétszer is borsot törtek az orrunk alá, hiszen vendégként nyertek a bajnokin, majd a kupából is kiejtettek bennünket. Jó csapat, masszív és stabil. Remélem minden játékosban benne van a becsvágy ahhoz, hogy visszavágjunk – így Lucsánszky Tamás.

A csapat már szombaton útnak indul. Telkiben lesz edzés és szállás, vasárnap pedig indulnak tovább Győrbe, ahonnan remélhetőleg pontosan érkeznek majd haza.

ML
hirdetés