Szpari – Albertirsán a ceglédiek ellen

Akt.:
Szpari – Albertirsán a ceglédiek ellen
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – A Szpari már szombaton elutazik, Vecsésen lesz a szállás, Soroksáron az edzés.

Vasárnap Albertirsán, az Ecsedi László Sporttelepen lép pályára a Szpari. A pályaválasztó Ceglédnek ideiglenesen itt van az otthona. Az NB II.-es tabellán a nyíregyháziak a hetedik, a ceglédiek a kilencedik helyen állnak, a Szpari előnye egy pont.

Ami a Klausz László irányította ceglédieket illeti, a nyolc hazai meccsükből ötöt megnyertek, kettőt elveszítettek, egy pedig döntetlennel zárult. A legutóbbi körben Budaörsön ikszelt (1–1) a csapat, amelynek tagja a korábban a Szpariban is játszó Nánási Balázs, Sándor István és Szilágyi Péter.

Stabil csapat az ellenfél

– A héten jól dolgoztunk, el tudtuk végezni azt, amit terveztünk, ami egyébként a szokásos – kezdte a beszélgetést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Ami a ceglédieket illeti, egy stabil csapat. Csak ismételni tudom magam, hogy a mezőnyben sok az egyforma képességű együttes, így minden találkozó rangadót jelent. Ezt is annak tekintem. Természetesen nyerni szeretnénk, mint minden találkozón, ehhez nagyon koncentráltan kell majd játszanunk.
Ugyan Albertirsa nincs az ország másik végén (Ceglédtől majd húsz kilométerre), a korai kezdés (13.30) miatt a Szpari már szombaton útnak indul. A szállás Vecsésen lesz, ám edzést Soroksáron tart majd Lucsánszky Tamás. A keretből Rubus Tamás továbbra is maródi, szintén sérült Máté Péter és Kónya Márk. A ceglédiek száz ven­dégjegyet biztosítanak a Szpari szurkolónak.

KM-ML
hirdetés