Szpari – Az eleje és a vége jó volt

Pekár László csereként állt be Tiszakécskén és szabadrúgását követőn sikerült megszerezni a győztes gólt
Pekár László csereként állt be Tiszakécskén és szabadrúgását követőn sikerült megszerezni a győztes gólt - © Fotó: Pusztai Sándor​
Nyíregyháza – Lucsánszky Tamás szerint a kupameccsen sokan éltek a lehetőséggel.

Labdarúgás. Behúzták. Rezgett ugyan a léc, de a nyíregyháza Spartacus szerdán hosszabbítás nélkül vette a kupaakadályt. A nyíregyháziak 3-2-re nyertek az NB III-as Duna Aszfalt otthonában és várhatják a következő kör sorsolását.

– Az első negyedórában kontrolláltuk, irányítottuk a játékot, vezettünk is kettő nullra -kezdte visszapillantását a szerdai találkozóra Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Onnantól sajnos kicsúszott a kezünkből a meccs. Nem volt jó a védekezésünk, belementünk egy olyan játékba, amiből nem jöttünk jól ki. Ebben az időszakban gólt is kaptunk. El kell ismerni, hogy a hetvenöt-nyolcvanadik percig jobban is játszott a tiszakécskei csapat és megérdemelten egyenlített. Azonban az utolsó tíz percben már a mi akartunk érvényesült és sikerült is megszerezni a győztes találatot még a rendes játékidőben.

– Arra számítottam, hogy rendkívül nehéz mérkőzés lesz, hiszen olyan összetételű csapattal léptünk pályára, amilyennel nem szoktunk. Lehetőséget kívántam adni azoknak, akik eddig kevesebb játszottak és sokan éltek is ezzel a lehetőséggel- így Lucsánszky Tamás.

A nyíregyházi együttesre a héten még vár egy nagy utazás, hiszen vasárnap Mosonmagyaróváron játszik a soros bajnokin.

KM-MLSporthírek


hirdetés