Szpari – Az első hét amolyan ráhangoló!

Akt.:
Szpari – Az első hét amolyan ráhangoló!
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Ambrusz Árpád is tagja a Spartacus szakmai stábjának.

Elröppent a rövidke szabadság, hétfőn elkezdték a felkészülést a Nyíregyháza Spartacus focistái. A klub megkapta a szükséges licenszet, így indulhat a második vonal újabb bajnokságában. Hétfőn délelőtt orvosi vizsgálat várta a játékosokat, délután megbeszélés volt az öltözőben, majd irány az örökösföldi füves pálya. Szakadó esőben indult a tréning, ám ez a hangulatot nem tudta elrontani. Aztán elzárták az égi csapot és hamar vége lett az első gyakorlásnak.

Erről hiányoztak azok, akik néhány nap pótszabadságot kaptak: Jova Levente, Fodor Ferenc, Pekár László, illetve a sérüléssel bajlódó Kelemen Dávid. A legutóbbi szezonra kölcsönbe érkezettek sem voltak ott, viszont a fiatalok közül Nagy Máté, Starosta Dávid, Végső Előd, Tóth Ádám, valamint a nyírbátori kölcsönből visszatért Csernák Martin a felnőttekkel gyakoroltak. Volt egy próbajátékos is, mégpedig Sárközi Norbert, a ki legutóbb Dabason játszott.

A tréninget Bozsik József irányította, asz asszisztensedzők edzők között debütált Ambrusz Árpád. A Szpari korábbi remek belső védője a nyírbátori csapatból igazolt a nyíregyházi klubhoz, immáron a szakmai stáb tagjaként.

Bozsik József az edzés után elmondta, hogy a héten hasonló, amolyan ráhangoló gyakorlások lesznek, ezeken Darabos Balázs erőnléti edző kap főszerepet. Szombatra és vasárnapra pihenőt kapnak majd a játékosok, a jövő héten pedig belecsapnak a lecsóba.

MLSporthírek


hirdetés