Szpari – Az eredményesség osztályzata ötös!

Szpari – Az eredményesség osztályzata ötös!
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus túl van a főpróbán, csütörtökön jöhet az ankét és vasárnap a bajnoki rajt.

Kettőből egy lett. A törökországi edzőtábor végén elmaradt két tervezett előkészületi találkozó, így a Szpari vezetői szerdára szerveztek egy edzőmeccset. ­Itthonra, a stadion műfüvére. Az ellenfél a román harmadik ligás ACS Comuna Recea volt.

Japán légióssal

A Nagybányához közeli Lénárdfalva együttes a múlt héen a Balmazújvárosnál vendégeskedett, hétfőn Nyírbátorban Tusnád ellen játszottak. A vendégeknél egy légiós is szerepelt, mégpedig egy japán focista.

A lénárdfalvaiak még csak a felkészülés derekán járnak, azt követően utaznak majd szintén törökországi edzőtorba.

Ami a szerdai meccset illeti, az első félidőben nagy fölényben játszottak a hazaiak és kétszer is eredményesek voltak, sőt lesről is a kapuba találtak. A félidő derekáig nem volt dolga Jova Leventének, akkor kellett védenie egy lövést. A vendégek erejéből igazából nem futotta sikeres támadásszövésekből, igaz volt néhány tetszetős megoldásuk.

Helyzetek és gólok

Szünetben sort cserélt Zoran Szpisljak, újabb fiatalok érkeztek a pályára. Ez nem okozott gondot, továbbra is a Szpari uraltra a játékot, sorra alakította ki a helyzeteket. Néhány kimaradt, négyszer viszont ismét rezdült a vendégek hálója. Sajnos egyszer leállás után, így csak három gól született.

Vasárnap bajnoki rajt Budaörsön, csütörtökön pedig a szokásos szurkolói ankétra várják a drukkereket. Ez a Continental Aréna előtermében 17 órakor kezdődik.

Edzőmeccs

Nyíregyháza Spartacus–ACS Comuna Recea 5–0 (2–0) Spartacus, 1. félidő: Jova – Nagy J., Fodor, Rubus, Farkas, Gulyás, Kulcsár, Tóth, Kovács N., Gyurján, Kártik. 2. félidő: Jova – Nagy T., Végső, Pejovic, Polényi, Starosta, Bakos, Ötvös, Motkó, Hornyák, Tangel. Gól: Tóth (8.), Kártik (14.), Starosta (79.), Hornyák (86., 88.)

MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés