Szpari – Az utolsó elhatározások fontossága

Szpari – Az utolsó elhatározások fontossága
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Nem mondhat csütörtököt a Szpari a jó passzban lévő Siófok ellen.

A korábban megszokott ritmust ismét hétközi forduló szakította meg a labdarúgásunk második vonalában. Ráadásul kétnapos, hiszen egy meccs híján valamennyit szerdán játszották, ám tévéközvetítés miatt csütörtökre is maradt egy.

Mégpedig a siófokiak nyíregyházi vendégszereplése. Mint ismert, a Szpari vasárnap a megyei derbin úgy ikszelt (2–2) Kisvárdán, hogy 2–0-ra vezetett.

Masszív taktikai csata is lehet

– A nagy meleg a mi csapatunkból is sokat kivett a megyei rangadón, így az egyik legfontosabb a regeneráció lesz, illetve hogy mely posztokon miként frissítsünk. Egyébként a siófoki együttes az elmúlt öt mérkőzéséből négyet megnyert, egyszer ikszelt, le a kalappal előttük. Emiatt nehéz rangadóra számítok.

A hazai találkozókon mi mást szeretnének látni a drukkerek, mint magabiztos védekezést, sok helyzetet és persze gólokat.

– Ez nem olyan mérkőzésnek ígérkezik, hiszen a siófokiak igen masszív, stabil csapatot alkotnak – kezdte válaszát a felvetésre Lucsánszky Tamás.

– Éppen ezért nagy taktikai csatára számítok és véleményem szerint nüanszok, valamint az utolsó jó döntések billenthetik valamelyik csapat felé a mérleg nyelvét. Remélhetőleg természetesen a mi javunkra – így Lucsánszky Tamás.

A két együttes őszi meccsét a Balaton-partiak nyerték a Nyíregyházán is megfordult Petneházi Márk góljával.

Csütörtökön este vissza lehet adni a kölcsönt…

ML
hirdetés