Szpari: Az utolsó negyedórában hibádzott a labdatartás

A Vasas a következő ellenfél
A Vasas a következő ellenfél - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A múlt vasárnapi Zalaegerszeg elleni hazai vereség után az NB II. hétközi fordulójában Monoron egy pontot szerzett a Nyíregyháza Spartacus.

– Pedig jól indult a mérkőzés, az első játékrészben a mi akaratunk érvényesült, ami egy szabadrúgás utáni szituációt követően Pekár tizenegyesével góllá is érett – kezdte visszatekintését a szerdai bajnokra Bozsik József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Az első félidőben és a második játékrész közepéig a mi akaratunk érvényesült, lefociztuk vendéglátóinkat, akiknek összesen talán négy-öt lehetőségük volt csupán. Az utolsó negyedórában gondjaink voltak a labdatartással, főleg az ellenfél térfelén, ezért cserékkel próbáltam frissíteni, ez azonban csak részben vált be.

Tovább hosszabbított a bíró

– Aztán, amikor már azt hittük, zsebben a három pont, szinte az utolsó utáni pillanatban, egy kapu előtti kavarodást követően valahogy utat talált a labda Jova hálójába.

– Mindez a hosszabbítás negyedik percében történt, holott a tartalék játékvezető három perc ráadást jelzet. A mérkőzés összképe alapján nekünk állt a zászló, dolgozunk tovább, hogy az ilyen helyzetekből mi kerüljünk ki győztesen – bosszankodott Bozsik József.

Vasárnap az eddig még veretlen, NB I.-ből kiesett Vasast fogadja hazai pályán Bozsik József csapata.

BB


Pekár László tizenegyesből lőtte a Szpari gólját
Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus az NB II. hétközi fordulójában a Monor vendégeként ikszelt. Az eddig egy győzelemmel álló nyíregyháziak az idáig egy ponttal szerénykedő Monorhoz látogattak. A várakozásoknak megfelelően Bozsik József csapata birtokolta többet a labdát, a mezőnyfölénynek a 21...

Daru Bence csak lesből talált be korábbi csapatának
Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus hiába vezetett a jó erőkből álló Zalaegerszeg ellen. Mint ismert, a Spartacus hazai győzelemmel indította a szezont, azóta azonban nem nyert meccset, ráadásul két döntetlen között nemrég 3-0-s vereségbe szaladt bele itthon a Budaörs ellen. Fordítottak a vend...
hirdetés