Szpari – Csoda történt, ismét nyert a Szpari!

Szpari – Csoda történt, ismét nyert a Szpari!
Nyíregyháza – Dajka László győzelemmel mutatkozott be a nyíregyháziak kispadján.

Öt vereség és egy döntetlen után vasárnap Soroksáron lépett pályára a Szpari. Miként arról már lapunkban beszámoltunk, a volt nyíregyháziakkal tűzdelt vendéglátóknál debütált a Spartacus kispadján Dajka László vezetőedző. A kapuban a fiatal Megyeri Gábor kapott lehetőséget. Az első játékrészre inkább a küzdelem volt a jellemző, igaz mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, ám azok kimaradtak.

A második játékrész elején miként a legutóbbi hazai meccsen, egy hazaadás után ismét közvetett szabadrúgást kapott az ellenfél, szerencsére most is megúszták a nyíregyháziak. Aztán a játékrész derekához közeledve Rudolf Gergely miként a Budaörs ellen, ismét a ismét kapuba talált. Megvolt tehát a vendégelőny, ami a hajrában még nőhetett volna, ám előbb Rezes László lövését hárította a Fradiból eltanácsolt Jova Levente, majd Rudolf ziccerben a kapufát találta el.

Aztán jött a vendégek által oly nagyon várt sípszó és még ismét három pontnak örülhettek a Szpari játékosai. No, meg azok a nyíregyházi drukkerek, akik a napokban elhunyt Czeczeli Károlyra emlékeztek egy molinóval.

– KM –
hirdetés