Szpari – Csorbát köszörülnének Csornán

Rudolf Gergelyékre Csornán is nehéz meccs vár​
Rudolf Gergelyékre Csornán is nehéz meccs vár​
Nyíregyháza – A Szparira a szerdai kupameccsen is nehéz feladat és felállt védelem vár.


Az első felvonás balul sült el. A Telkiből Siófokra buszozó Szpari vasárnap kikapott a Balaton-parti bajnokin.

– A sófoki meccsen nagy mezőnyfölényben játszottunk, sajnos meddőben – kezdte visszatekintését a bajnokira Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus edzője. – A támadó harmadban nem vállaltunk kellő kockázatot, aminek a felelőssége nyilván nagyobb részben az enyém. A játékosoknak bátrabban kell megoldaniuk az olyan játékszituációkat, amilyenek kialakultak. Emiatt megérdemelten nyert a Siófok.

– A kupamérkőzés kapcsán éppen a Siófokon tapasztaltakban várok javulást. Nehéz lesz, hiszen a vasárnapihoz hasonló felállt védelem ellen kell majd játszanunk. Oda kell figyelni, hogy ne forduljanak elő azok a hibák, amelyek a bajnokin. Elsősorban a számunkra kedvezőtlenül ható végjátékok – így a kupameccsről Lucsánszky Tamás.

A nyíregyháziak vasárnap visszatértek Telkibe, hétfőn és kedden ott edzettek. Szerdán reggel indulnak majd Csornára. A házigazda az NB III. Nyugati csoportjában szerepel. Nem igazán remekelnek a vasiak, két fordulóval ezelőtt edzőváltás volt. Az új mester már két vesztes meccsen van túl.
Tiszafüreden nyertek

Az utolsó előtti csornaiak két győzelmet tudtak felmutatni, a bajnokságban kilenc gólt szereztek. Ennek tükrében meglepő, hogy a kupa előző körében a szintén NB III.-as (Keleti csoport) Tiszafüred otthonában 4–1-re nyertek. Akkor Serfőző Bence kétszer is eredményes volt.

És még valami: a csornaiaknál játszik az a Czanik Károly, aki a Szpariban is megfordult.

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés