Szpari – Döntetlen emberelőnyben

Szpari – Döntetlen emberelőnyben
© Fotó: Imre György
Nyíregyháza – A Szpari egy ponttal indulhatott haza Békéscsabáról.

A Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdázói szombaton, a Szpari focistái vasárnap vizitáltak Békéscsabán. A női meccs után a békésiek örülhettek, a focisták bíztak benne, hogy majd visszavágnak ezért. A hazai focistáknak szintén volt miért törleszteniük, hiszen ősszel Nyíregyházán 6-3-ra kaptak ki. A vendégek indították jobban a meccset, majd kiegyenlített lett a játék, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben.

A szünet után szöglet itt, szöglet ott – izgalom nélkül. Negyedóra elteltével villant a piros, a csabai Király Patrik második sárgája után mehetett zuhanyozni. Ahogy teltek a percek, úgy játszott egyre inkább fölényben a Spartacus, ám igazából nem tudta érvényesíteni az emberelőnyt, mert a csabaiak lelkesen és fegyelmezetten fociztak. Így aztán nem rezdültek a hálók, maradt a gól nélküli döntetlen, ami azért idegenben nem rossz eredmény.

Békéscsaba-Nyíregyháza Spartacus 0-0

Békéscsaba, 800 néző, v.: Nagy N. (Berényi, Tőkés)

Békéscsaba: Ribansky – Mezei, Mészáros, Szatmári, Máris (Ilyés, 69.), Szalai, Király, Hursán, Viczián (Sinanovics, 69.), Szélpál, Vólent (Nagy, 62.). Vezetőedző: Boér Gábor.

Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Pejovic, Forró – Gyurján, Gulyás, Rezes (Bakos, 75.), Kártik (Rokszin, 60.) – Hornyák, Kovács N. (Ötvös, 84.). Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Kiállítva: Király (59., második sárga után)
hirdetés