Szpari – Egy félidőnyi előnyt adtak a Győrnek

Pekár Lászlóék (jobbra) Győrben eredménytelenek voltak
Pekár Lászlóék (jobbra) Győrben eredménytelenek voltak - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A hazaiak egyszer éltek a lehetőséggel, a nyíregyháziak elpuskázták a helyzeteiket.

Ez eredménytelen portya volt. Vasárnap Győrben lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus és vereséget szenvedett. Az első félidőben a hazaiak annak a Zámostny Balázsnak a félig térdelve szerezett góljával nyertek, aki ősszel a nyíregyházi találkozót is eldöntötte.

– Két ellentétes félidőt játszottunk, az elsőben sajnos a Győr uralta a mérkőzést, a másodikban pedig mi – kezdte visszatekintését a Rába-parti találkozóra Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Mindezek a labdabirtoklásban is megmutatkoztak, ám amíg a győrieknek sikerült egy szemfüles gólt szereznie, mi elpuskáztuk a nagy lehetőségeinket. Természetesen sajnáljuk, hogy nem sikerült eredményesen szerepelnünk.

– Sokkal intenzívebben kell futballoznunk – erre hívtam fel a figyelmet a szünetben. Sajnos egy félidőnyi előnyt adtunk a hazaiaknak és ez döntőnek bizonyult. Ezzel együtt egy rossz szavam sem lehet a fiúkra, hajtottak a második félidőben, hogy kozmetikázzák az eredményt- így Lucsánszky Tamás.

A következő fellépés vasárnap lesz, akkor a zalaegerszegi együttes vizitál majd Nyíregyházán.

ML


Zamostny Balázs (balra) gólja ismét három pontot jelentett a győrieknek
Nyíregyháza - A győri csapat miként ősszel vendégként, most is legyőzte a Szparit. Kétnapos országjárásra indult szombaton a Szpari. Telkiben edzett a csapat, ott aludt, majd vasárnap indult tovább Győrbe. A Rába-partiaknál játszotta soros bajnokiját a nyíregyházi csapat. Mezőnyjáték, majd helyz...

 
hirdetés