Szpari – Emelnek a fordulatszámon

Papp Máté (fehérben a labdával ) és társai is odatették magukat a kalinyingrád elleni edzőmeccsen
Papp Máté (fehérben a labdával ) és társai is odatették magukat a kalinyingrád elleni edzőmeccsen - © Fotó:fc-baltika.ru
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus ezen a héten két edzőmeccset játszik a stadion műfüves pályáján.

A török tavaszból a télbe érkeztek vissza vasárnap a Nyíregyháza Spartacus focistái. Side volt az első edzőtáborozás színhelye, a tréningek mellett egy edzőmeccset is játszott az NB II.-es csapat.

Elérte a célját

– A célját maximálisan elérte az edzőtábor, nagyon örülök annak, hogy ki tudtunk utazni. Elvégeztük azt, amit terveztünk és előrébb tudtunk lépni. Az időjárás nem gátolt bennünket, ráadásul füves és jó pályákon tudtunk gyakorolni. Napi két-három edzés volt, a többsége labdás – foglalta össze a török napokat Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A csapat az orosz második ligás Kalinyingráddal játszott és egygólos vereséget szenvedett.

– A mérkőzésünk összességében közepesnek mondható, jó volt az iram. A minőségi játék még hiányzott, de sok pozitív dolgot láttam. Valamennyi játékos igyekezett nem csak a meccsen, egész héten.

Hétfőre pihenőt kaptak a játékosok, keddtől viszont itthon folytatódott a munka.

Osztott félidőkkel

– Bízom benne, hogy itthon is el tudjuk majd végezni az eltervezetteket. Két hét munka már van a csapatban, így ennek megfelelően fogunk dolgozni. Emeljük a telje­sítményt, remélhetőleg a időjárás nem okoz majd gondot. A két edzőmeccsen valószínűleg osztott félidőkkel mindenki lehetőséget fog kapni.

Csütörtökön a Kassa lesz a vendég a stadion műfüves pályáján, vasárnap pedig a Putnok. Jövő szerdán ismét elrepül a csapat a második török túrára. Az elsőn ­meg­sérült Fodor Ferencre és Nagy ­Mátéra kényszerpihenő vár.

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából


hirdetés