Szpari – Ezúttal is Zamostny Balázs büntetett

Zamostny Balázs (balra) gólja ismét három pontot jelentett a győrieknek
Zamostny Balázs (balra) gólja ismét három pontot jelentett a győrieknek
Nyíregyháza – A győri csapat miként ősszel vendégként, most is legyőzte a Szparit.

Kétnapos országjárásra indult szombaton a Szpari. Telkiben edzett a csapat, ott aludt, majd vasárnap indult tovább Győrbe. A Rába-partiaknál játszotta soros bajnokiját a nyíregyházi csapat.

Mezőnyjáték, majd helyzetek

A piros-kékeket kéttucatnyi lelkes drukker kísérte el, akiknek nem sok örömük volt a mérkőzésen. A kezdeti mezőnyjáték után jöttek a helyzetek, mégpedig mindkét kapu előtt. Aztán jó félóra elteltével vezetéshez jutottak a győriek, mégpedig Zamostny Balázs révén. A szünet után előbb Kesztyűs Barna adott munkát a győri kapusnak, majd Jova Leventének akadt védenivalója. Zömében a két tizenhatos között pattogott a labda, a hazaiknak jó volt az eredmény, a vendégek pedig nem tudtak változtatni ezen. Pedig lehetőség adódott, ám Dragóner Filip és a csereként szinte egyből helyzetbe került Hornyák Marcell sem volt pontos.

Hiába próbálkoztak

A hajrában nekidurálta magát a nyíregyházi együttes, ám a kaput nem sikerült bevenni. Így a győri csapat ebben a bajnokságban harmadszor is kibabrált a Spartacussal, mindkét bajnokit megnyerte, mindkétszer Zamostny góljával, és a kupából is kiejtette a nyírségieket.

ML
hirdetés