Szpari – Figyelmetlenségek miatt elodázott pontok

Akt.:
Pekár László (labdával) Rezes László (hátul) remek átadását váltotta gólra a Kazincbarcika ellen
Pekár László (labdával) Rezes László (hátul) remek átadását váltotta gólra a Kazincbarcika ellen - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Rudolf Gergely remélhetőleg játszani fog szombaton a Szeged 2011 elleni hazai mérkőzésen.


Az első három meccsen ment minden, mint a karikacsapás, valamennyit megnyerte a Szpari. A következő háromban már korántsem volt ilyen eredményes, hiszen Dorogon kikapott, majd itthon a Soroksárral, legutóbb idegenben a Kazincbarcikával ikszelt. A lehetséges kilenc pontból mindössze kettős sikerült begyűjteni. Az elmúlt fordulóban hiányzott Rudolf Gergely, a rutinos játékost apróbb sérülése miatt pihentette Lucsánszky Tamás vezetőedző.

– Volt egy kisebb húzódásom, úgy gondolom már túl vagyok rajta. Bízom benne, hogy hétvégén tudok majd játszani. Úgy vélem az utóbbi két meccsen a játék képe alapján nyerhettünk is volna figyelmetlenségek miatt szereztek gólt ellenfeleink, akiknek szinte helyzetük sem volt. Természetesen vannak még hiányosságaink, fejlődnünk kell. Amennyiben jobban tudunk koncentrálni a kritikusabb szituációknál, akkor ismét eredményesek leszünk. – vélekedett Rudolf Gergely.

A Kazincbarcika elleni meccsen Rezes László szép egyéni akciójával szerzett vezetést a Szpari. Regginek jól megy, három találatot és két gólpasszt jegyzett eddig.

– Örülök annak, hogy már három gólnál tartok, de még boldogabb lennék, ha a legutóbbi két találkozón nyertünk volna. A meccsek hajrájában jobban kell összpontosítanunk, határozottabbnak kell lennünk és akkor nem lesz gond- tudtuk meg a csatártól.

A tiszaújvárosi mérkőzésen Pekár László az első félidő hajrájában, a legjobbkor szerezte meg a Szpari ismét vezetést jelentő második gólját.

– Jókor jött a gól, amit egy szép passz után szereztem – emlékezett vissza találatára Pekár László. -Sajnos a végén egy figyelmetlenség miatt nem tudtuk megszerezni a három pontot. Remélem szombaton ismét győzelemnek örülhetünk.

Miként arról már beszámoltunk, a válogatott világbajnoki selejtezője miatt nem vasárnap, hanem szombaton rendezik a második vonal hatodik fordulójának mérkőzéseit. Nyíregyházán az a Szeged 2011 vizitál, amely csak egy ponttal szerezett kevesebbet a vendéglátónál.

KM-MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés