Szpari – Fogcsikorgatva kibrusztolták!

Szpari – Fogcsikorgatva kibrusztolták!
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Véber György szerint vasárnap nyerni kellett, a három pont nagy lökést adhat.

Sokan vallják, hogy a győzelmet nem kell, a vereséget nem lehet megmagyarázni. Vasárnap a Szpari végre ismét a siker útjára lépett, még döcögős játékkal, tizenegyesgóllal nyert a tabellán előtte álló mosonmagyaróváriak ellen.

– Ez a szó szerinti kell kategória volt, azaz meg kell nyerni a meccset. A játék ennek megfelelően vibráló volt, látszott, hogy feszültséggel volt tele a csapat. Szakmailag a tudása felét sem nyújtotta az együttes, minőségben még messze vagyunk attól, amit várok, várunk magunktól. Viszont bebizonyosodott az is, hogy lehet brusztolva nyerni. Ez eddig nem volt nagy erényünk, viszont ebből fog majd jönni a játék. Azt várom, hogy a győzelemmel oldódjon fel egy nagy görcs, egy ilyen győzelem nagy lökést adhat. Mind mentálisan, mind szakmailag. Egy jó hangulatú hetet várok, és biztos vagyok benne, hogy hétvégén Siófokon jobb teljesítményt fogunk nyújtani. A legfontosabb az, hogy kezdjünk el nyerni.

– Visszatérve a mosonmagyaróváriak elleni meccsre, a második félidő egyes periódusai kimondottan tetszettek. Amit lehetett, még játékban is beletettek a srácok, főként a gól utáni időszakban. A meccs előtti értekezleten mást sem szajkózok, mint hogy van egy zóna, ahova beérkezve csak a kapu felé szabad cselezni, és lőni kell. Edzéseken ezek már működnek, már vasárnap láthattunk is ilyeneket, de ettől sokkal több kell. Összességében fogcsikorgatva, de megszereztük a győzelmet. Ebben most ennyi volt, de lesz még jobb is.

KM-MLA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés