Szpari – Fokmérő lehet a budafoki győzelem

Akt.:
Csilus Tamás (balról) gólja biztosította be a Szpari győzelmét
Csilus Tamás (balról) gólja biztosította be a Szpari győzelmét - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus a nyitányon megtette a magáét.


Noha egy mérkőzésből (még, ha bajnoki is…) még nem igazán szűrhető le megcáfolhatatlan következtetés, mindazonáltal rosszat semmiképpen nem jelent, hogy a Nyíregyháza Spartacus NB II-es futballcsapata győzelemmel indította a szezont. Különösen, hogy a remélt veretes menetelést egy újonc, jelesül a Budafok otthonában kezdte a Szpari, ami ugyebár mindig hordoz magában – olykor nem kis – veszélyt. Mert mikor legyen lelkes a házigazda, ha nem a nyitányon? Nos, a hazai együttesből nem hiányzott elszántság, de a vendégekből sem, akik érvényre juttatták akaratukat.

– Bizonyos szempontból azt kaptam a mérkőzéstől, amit egyébként vártam – taglalta a látottakat Lucsánszky Tamás, a nyíregyháziak edzője. – Természetesen örültem az idegenben aratott győzelemnek, azt gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Ugyanakkor van némi hiányérzetem: a dinamika és intenzitás tekintetében még többre képes csapat. Ráadásul az utolsó tíz percet elspóroltuk, amire majdnem ráfizettük, erre a nagy meleg sem lehet kifogás.

A szakvezető korábbi szavait alátámasztották a nyitókör fejleményei, vagyis olyan idény kezdődött, ahol bármi és annak ellenkezője is megtörténhet.

– Az első forduló eredményei mindjárt azt mutatják, hogy rendkívül kiélezett, kiegyensúlyozott lesz bajnokság, mondjuk, ez nem meglepetés, számítottunk rá – fogalmazott Lucsánszky Tamás. Így különösen igaz, hogy minden pontra szükség van, mivel jól játszó, szervezett, kellemetlen stílust választó ellenfelet múltunk felül, az első lépést megtettük.

KM-KT


Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu
Nyíregyháza - Meleg fogadtatásban volt része a Nyíregyháza Spartacus NB II-es futballcsapatának a bajnoki nyitányon – Budafokon. Az újonc hazaiak elleni meccs előtt 32 fokot mértek árnyékban... Kiegyenlített első negyedóra után a nagyon aktív Dragóner Filip szerzett szerzet vezetést a Szparinak. A v...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés