Szpari – Győzedelmes zárást akarnak

Szpari – Győzedelmes zárást akarnak
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – A Cigánd lesz a Nyíregyháza Spartacus vasárnapi vendége az utolsó fordulóban.

Hol van már a tavalyi hó, a decemberi, cigándi meccs? Azon a találkozón a Spartacus hét–nullra nyert a bodrogköziek ellen. A két együttes vasárnap a másod­osztályú focibajnokság zárókörében Nyíregyházán fog találkozni.

Többekre nem számíthat

– Azt az eredményt el kell felejteni – kezdte az idei utolsó beharangozót Dajka László, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Nem tudom, hogy a Szpari azt megelőzően mikor nyert utoljára hét–nullra bajnokit idegenben. Azzal nem foglalkozunk, a mostani találkozóval viszont igen. A csapatok pillanatnyi helyezése és a két játékosállomány közötti különbség (azzal együtt, hogy nálunk jó néhányan ilyen vagy olyan okok miatt nem lépnek pályára) ellenére nehéz találkozóra számítok. Az természetes, hogy nyerni szeretnénk és győzelemmel zárni a bajnoki esztendőt.

Ami a játékosokat illeti, a Szegeden kiállított Dvorschák Gábor eltiltás miatt nem játszhat, a korábban sérültek közül Máté Péter, Szokol Zsolt és Sinanovics Sinan valószínűleg nem játszik.

Egyébként is, a találkozóig van még hátra egy szombati edzés, ami befolyásolhatja a vasárnapi kezdőt. Ami viszont biztos: három ponttal kellene búcsúzni a bajnokságtól!

KM-MLSporthírek


hirdetés