Szpari – Hamarabb lezárhatták volna a meccset

Rezes Lászlóéknak (9) voltak lehetőségeik, de csak egy gólt szereztek
Rezes Lászlóéknak (9) voltak lehetőségeik, de csak egy gólt szereztek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyhéza – Bozsik József elégedett csapata játékával, ám bosszankodik az elhibázott lehetőségek miatt.

A Szpariért az itthoni kánikulában szorítók aligha gondolhatták, hogy kedvenceik vasárnap hatalmas zápor után, tócsákkal tarkított pályán mutatkoznak be idegenben. Miként arról beszámoltunk, a mosonmagyaróvári találkozó hajrájában a nyíregyháziak jutottak vezetéshez, ám a Várhidi Péter pallérozta mosoniak egyenlíteni tudtak. Így a már zsebben érzett három pont helyett csak eggyel tértek haza a nyíregyháziak.

– Egy dolog miatt vagyok igazán mérges, mégpedig azért, mert a 83. percben már le kellett volna zárnunk a mérkőzést – kezdte visszapillantását a találkozóra Bozsik József, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Sokkal hamarabb vezetéshez kellett volna jutnunk, így az a gólunk már a második lehetett volna. A játék nagyon tetszett, amióta én vagyok az edző, a legjobb teljesítménnyel rukkolt ki a csapat. Rászolgáltunk volna a három pontra, ám a futball általában egálba hozza a dolgokat. A bajnokság eddigi négy félidejéből háromban domináltunk, a barcikaiak ellen pedig akkor nyertük meg a meccset, amikor nem mi játszottunk fölényben, illetve nem nekünk volt több lehetőségünk. Most viszont egy olyan meccsen ikszeltünk, amelyet gólokkal kellett volna megnyernünk. A hazaiaknak az egyetlen komoly helyzete a hajrában a góluknál volt, mi pedig eltaláltuk a kapufát, vittük a kapusra a labdát, de belerúgtuk. Volt sok lehetőségünk, ám csak egyet tudtunk gólra váltani. Az első félidőben még voltak gondjaink az utolsó passzokkal, ám a szünet után azok is jöttek.

Az utolsó passzok pontossága

– A labda nélküli mozgás most rendben volt, sokat léptünk előre, amin viszont továbbra is dolgoznunk kell, az az utolsó passzok pontossága, elsősorban a tizenhatos környékén. Persze vannak még egyéb csiszolni valók is, azon vagyunk, hogy a még meglévő hibákat mihamarabb kijavítsuk – így Bozsik József.

MLTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés