Szpari – Helyenként szellemesen is fociztak

Rezes László (kék-pirosban) szerezte a harmadik gólt
Rezes László (kék-pirosban) szerezte a harmadik gólt - © Fotó: gyirmotfc.hu
Nyíregyháza – Lucsánszky Tamás elégedett csapata Gyirmóton mutatott produkciójával.

Érthetően boldogan buszoztak hazafelé vasárnap este a Szpari játékosai. A nyíregyházi együttes ismét három ponttal lett gazdagabb a második vonalbeli focibajnokságban. A három kör után egyedüli százszázalékos eredményt produkálva a tabella élén áll a piros-kék csapat.

Lucsánszky Tamás vezetőedző a találkozó előtt úgy vélekedett, hogy a legfontosabb az, hogy gólt ne kapjon csapata, a lehetőségek közül pedig minél többet értékesítsen. Az első teljesen bejött, hiszen érvényes gólt nem jegyeztek a gyirmótiak (kétszer lesről találtak a hálóba), a szerzett három gól pedig önmagáért beszél.

Szoros mérkőzés volt

– Kimondottan jó, koncentrált és helyenként szellemes játékkal megérdemelten nyertünk, és értékes három pontot szereztünk – kezdte visszapillantását a mérkőzésre Lucsánszky Tamás. – Az eredmény ellenére szoros mérkőzés volt, amely a vártnál jobban alakult. Annak külön örültem, hogy nagyon koncentráltak voltunk.

Alig túl az első félidő derekán három perc alatt kétszer volt eredményes a Szpari, ezzel már a szünetig nagy lépést tett a győzelem felé. Aztán a második játékrész elején megfogyatkoztak a gyirmótiak, ami egy ideig fel is tüzelte a házigazdákat.

– A kiállítás után fölpörgették a meccset a gyirmótiak, a labdabirtoklási mérleg az ő javukra billent. Amennyiben okosabban játszunk, akkor kontrákból még szerezhettünk volna gólokat. Így is elégedett vagyok a csapat teljesítményével, és nagyon örülök a mutatott játéknak – így Lucsánszky Tamás.

Megsérült a hátvéd

A meccs sajnálatos eseménye volt Forró Gyula sérülése. A baloldali védő egy mentési kísérletnél maradt a gyepen, majd rövid ápolás után le kellett cserélni. Kedden még egy alapos vizsgálat vár a focistára, az dönti majd el, hogy mennyit kell kihagynia.

A hétvégén egyébként ismét idegenben játszik a Szpari: szombaton Dorogon lépnek pályára Rudolf Gergelyék.

KM-ML


Kelemen Dávid ismét gólra váltott egy Pekár-szögletet
Nyíregyháza - Vendégsikerek a gyirmóti stadionban, már csak a Spartacus százszázalékos. Kettős rangadó! Így harangozta be honlapján a vasárnapi mérkőzéseket a Gyirmót FC. Az élvonalból kiesett focicsapat este a két meccs után százszázalékos Szparit fogadta. A kettőst az jelentette, hogy előmeccse...
hirdetés