Szpari – Hétfőtől már török földön tréningeznek a focisták

Akt.:
Szpari – Hétfőtől már török földön tréningeznek a focisták
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza – Rezes László, Máté Péter, Kónya Márk és Bajzát Péter itthon maradtak.

Buszozás, repülőzés, buszozás. Ez várt vasárnap a Nyíregyháza Spartacus focistáira és a szakmai stáb tagjaira. Kora reggel Bécsbe buszozott a különítmény, onnan Antalyába repült. Az utazás zárását egy jó hetven kilométeres újabb buszozás jelentette. Ennek végállomása volt a törökországi Side, a Hotel Starlight.

Szerződéseket hosszabbítottak

Hétfőn itt kezdi meg a kétfelvonásos török túra első napját Lucsánszky Tamás együttese. Ami a napi programokat illeti, lesznek reggeli futások, délelőtti és délutáni tréningek a szálloda füves pályáján. Szombaton jön az első edzőmeccs az orosz második ligás Baltika Kaliningrad ellen, másnap pedig zárul az első edzőtáborozás.

Jova Levente és Rubus Tamás úgy vágtak neki a túrának, hogy a szerződésüket 2020-ig meghosszabbították. Nem utazik társaival Bajzát Péter, akit egy vírusos betegség döntött le. Itthon maradt az a Rezes László – szabadon igazolható –, illetve Máté Péter, akinek egy másik klubtól van ajánlata, így a Szpari hozzájárult, hogy egyeztessen ezzel a csapattal. Információink szerint Kónya Márk is távozni készül, ő is maradt itthon.

KM-ML

Ők utaztak

Jova Levente, Megyeri Gábor, Nagy Máté, Hinora Kristóf, Szokol Zsolt, Kelemen Dávid, Fodor Ferenc, Rubus Tamás, Farkas Márk, Forró Gyula, Kártik Bálint, Ötvös Bence, Csilus Tamás, Holdampf Gergő, Kesztyűs Barna, Horváth Ferenc, Gréczi Gábor, Sinanovic Sinan, Pekár László, Papp Máté, Gajdos Zsolt, Dragóner Filip, Hornyák Marcell, Bíró Dominik.További hírek a Sport kategóriából


hirdetés