Szpari – Hornyák büntetett a hajrában

Akt.:
Szpari – Hornyák büntetett a hajrában
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Csinos fruskák vezették fel vasárnap délután a Szpari és a Kaposvár focistáit a bajnoki találkozóra. A nyíregyházi klub aerobikosai a szünetben bemutató is tartottak, az első félidő után ez volt az egyik leglátványosabb része a meccsnek.

A két idegenbeli találkozós után végre ismét itthon játszhattak a nyíregyháziak és az első játékrészre inkább a mezőnyjáték volt a jellemző, igaz a hajrában volt néhány helyzettel kecsegtető akció.

Szünet után már több lehetőség adódott a gólszerzésre és volt egy sajnálatos csere, amikor Gyurján Bencét sérülés miatt kellett levinni a pályáról. Mindkét szakvezető elégedetlen volt csapata játékával igyekeztek is váltásokkal belenyúlni a találkozóba. Így került pályára az a Rajczi Péter, aki korábban Kisvárdán is megfordult, és szombaton kisfia született.

A hajrában úgy nézett ki, hogy a vendégek győzelemnek örülhetnek, ám hiába vették be Jova Levente kapuját, a játékvezető nem ítélt gólt. És miként az gyakorta lenni szokott, nem sokkal később tizenegyeshez jutottak a hazaiak és Hornyák Marcell nem hibázott, ezzel a Szpari értékes három ponthoz jutott.

Nyíregyháza Spartacus – Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)

Városi Stadion, 1200 néző, v.: Radványi (Punyi, Baghy).)

Spartacus: Jova – Polényi, Fodor F., Rubus, Forró – Gyurján (Motkó 55.), Ötvös (Rezes 62.), Gulyás (Bakos 82.) , Kártik – Hornyák, Kovács N. Vezetőedző: Zoran Spisljak.

Kaposvár: Bonnyai – Vachtler, Ur, Beliczky (Godzsajev-Telmán 76.), Bíró, Hadaró, Szakály, Fodor M., Nagy K., Ádám (Rajczi 80.), Nagy R. (Tömösvári 71.). Vezetőedző: Waltner Róbert

88. perc: Egy jobb oldali szabadrúgás után Nagy Krisztián hiába 10 méterről hiába fejelt a kapuba, a játékvezető lest ítélt.

89. perc: Hornyák lépett ki a jobbösszekötő helyén, a nekifutott a kapujából kilépő Bonnyainak a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. Ezt a sértett magabiztosan lőtte a másik irányba lemozduló kapus mellett a hálóba.
hirdetés