Szpari – Hornyák Marcellnak ajánlott győzelem

Szpari – Hornyák Marcellnak ajánlott győzelem
© Fotó: Kozma István
Nyíregyháza – A Szpari játékosai állták a sarat a putnoki pályán a barcikaiak ellen.


Biztatóan kezdte a bajnokság második felét a Spartacus. A nyíregyházi együttes vasárnap az előrehozott tavaszi nyitófordulóban Putnokon fektette két vállra a pályaválasztó Kazincbarcikát.

Elrepedt orrcsont

– Küzdelmes meccs volt, amit mély talajon játszottuk – kezdte visszapillantását a sikerre Lengyel Roland, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Nagyon jól kezdtünk és az első félidő végig a kezünkben volt, több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, végül az egyikből érvényes találatot értünk el. A második félidőben a kazincbarcikaiak mindent feltettek az egyenlítésre, illetve az eredmény megfordítására.

– Voltak nehéz periódusai a játékrésznek, de jól állták a sarat a srácok – folytatta Lengyel Roland. – Egyenlíteni tudott a borsodi együttes, mi pedig még rá tudtunk tenni egy lapáttal és megszereztük a három pontot érő gólt. Már szombaton látszott, hogy nagyon akarnak a játékosok. Motiváltak voltak, olyannyira, hogy az egymás közötti játékban egy vétlen esetnél Nagy Józsinak elrepedt az orr­csontja, kórházba kellett vinni. Sajnos Pekár Laci besárgult, így ő nem játszhat vasárnap, Hornyák Marcit pedig fejsérülés miatt kórházba kellett szállítani. Ezt a győzelmet neki ajánljuk fel – így Lengyel Roland.

Kihagyja a zárómeccset

Nos, ami Hornyák Marcellt illeti, az éjszakát az ózdi kórházban töltötte. Agyrázkódást kapott, ráadásul az arcán is megsérült, a sebet kívül és belül is varrni kellett. Szerdáig feküdnie kell, a varratszedés pedig egy hét múlva lesz. Így számára véget ért az idei sorozat, vasárnap a Mosonmagyaróvár elleni meccset csak a lelátóról nézheti.

ML


Starosta Dávid (17) első labdaérintése gólpassz volt
Nyíregyháza - Értékes győzelem Putnokon, sajnos, Hornyák Marcellt kórházba kellett szállítani. Jó pár évtizede a halottlátó asszonyhoz jártak Putnokra, vasárnap meccselni utazott a borsodiakhoz a Szpari focicsapata. Az NB II. tavaszról előrehozott fordulójában a Kazincbarcika vendégei voltak a miei...
hirdetés