Szpari – Idegenben jobban megy, kettőből kettő

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Nyíregyháza – A Szpari újabb értékes pontokat szerzett, ezúttal Mosonmagyaróváron.


Labdarúgás. A mosonmagyaróváriak már nagyon várták ezt vasárnapot, hiszen végre saját pályájukon játszhattak. Labdarúgásunk második vonalának negyedik körében a Nyíregyháza Spartacus volt a vendég. A nyírségiek az egy bajnokiról eltiltott kapusedző és csapatorvos nélkül vágtak neki már szombaton az útnak.

Mátyus János, a Szpari mestere végül úgy döntött, hogy két Márkot, Farkast és és Kónyát is a kezdőbe állítja. Az első félidő aligha vívta ki a közönségmeccs jelzőt, mindkét együttes a biztonságra helyezte a hangsúlyt, így a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Szünetben cserére szánta el magát Mátyus János, és milyen jól tette. Kártik Bálint három perce volt a pályán, amikor bal oldalról, a tizenhatos és az alapvonal közötti területről lőtt kapu elé, végül a kapuba egy szabadrúgást. A vendégek még párszor veszélyezették a hazai kaput, a mosoniak beíveléssekkel próbálkoztak, ám Ur László és Dvorschák Gábor rendre kifejelték a labdát.

Hermány Bencének is akadt dolga, szerencsére pontosan látta el feladatát, így maradt az eredmény és értékes három ponttal gazdagodott a Szpari.

KM
hirdetés