Szpari – Intenzív, hatékony támadójátékot!

Akt.:
Rudolf Gergely pályára léphet a szombati találkozón,a tavaly szeptemberi meccsen ( a Szpari nyert 2-0-ra) Jagodics Bencével küzdött a labdáért.
Rudolf Gergely pályára léphet a szombati találkozón,a tavaly szeptemberi meccsen ( a Szpari nyert 2-0-ra) Jagodics Bencével küzdött a labdáért. - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A Szpari szombati ellenfele stabil csapat és felszálló ágban van.


Vissza a győzelmi ösvényre! Ezzel a jelmondattal vágnak majd neki a szombati bajnokinak a Szpari játékosai. A bajnokság hetedik körében a Szeged 2011 látogat majd Nyíregyházára. A csak a nevükben Tisza-parti gyulaiak eddig háromszor játszottak vendégként. Cegléden nyertek 2-1re, aztán Vácon kikaptak 1-0-ra, Budafokon pedig gól nélküli döntetlennel végeztek. A legutóbbi körben pályaválasztóként 3-1-re nyert a Budaörs ellen a Supka Attila irányította csapat, amely soraiban tudhatja a korábban a Szpariban is játszó Germán Tamást és Jagodics Bencét.

– A legfontosabb az, hogy megszerezzük a három pontot – hangsúlyozta ki a lényeget Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – A legfontosabb az, hogy koncentrációban olyan magas fokon kell lennünk mint a korábbi nyertes találkozókon. A srácoknak azt mondtam, hogy a gyirmóti győzelem egyfajta erődemonstráció volt. Az fontos, hogy amennyiben kivív magának egy rangot a csapat, akkor azt meg is tartsa. Ebből a szempontból most elölről kezdünk mindent.

– Szombaton szeretnék egy intenzívebb támadójátékot látni – folytatta a Szpari szakvezetője – Már csak ezért is,mert az ellenfél az előzőkhöz képest jobban fog védekezni. Ez világos számunkra. Pontos és gyors támadásvezetésekre van szükség. Nyilván a felállt védelmek ellen nehezebb játszani, ebbe biztosan beleütközünk, de meg kell oldanunk ezt a feladatot. Az ellenfelünk felszálló ágban van, az elmúlt három meccsen hét pontot szerzett, nem kapott ki. Stabil csapat, ellenük fontos lesz a saját játékunkat minél hatékonyabbá tenni. A támadójáték javítása komoly és hosszabb folyamat. Az, hogy ezt fel tudjuk építeni, nem megy egyik napról a másikra. ehhez türelmesnek kell lenni a csapattal szemben.Sporthírek


hirdetés