Szpari – Ismét beleléptek a késbe

Miként a Dorog ellen, vasárnap is padlóra került a nyíregyházi csapat
Miként a Dorog ellen, vasárnap is padlóra került a nyíregyházi csapat - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Kimaradtak a Szpari ziccerei, tovább tart a csapat vesszőfutása.

Öt egygólos meccs zsinórban. Ez a Szpari elmúlt időszakbeli produkciója. Ebből kettőt megnyert a nyíregyházi együttes (Mosonmagyaróvár, Siófok), hármat pedig zsinórban elveszített (Kozármisleny, Dorog, Szeged 2011). Vasárnap Gyulán léptek bele újfent a késbe a nyírségiek.

Egy hónapos tükörkép

– Egy tipikusan brusztolós, nem túl színvonalas mérkőzést játszottunk, amelyen a küzdelem dominált – kezdte visszapillantását érthetően nem túl jókedvűen Véber György, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Az ilyen meccsre szokták mondani, hogy tipikusan egygólos, szerintem kissé pikírten inkább tipikusan gól nélküli találkozó volt. Ennek ellenére még döntetlennél Rudolf Gergelynek volt egy százszázalékos helyzete. Kimaradt, később pedig a hazaiak egy távoli lövés után kipattanó labdát értékesítettek. Ezt követően Tisza Tibor és Dragóner Filip is nagy helyzetbe került, ám nekik sem sikerült a hálóba találniuk. Ezek mind hűen tükrözik azt a vesszőfutást, ami az utóbbi egy hónapunkat jellemzi. – Nem tehetünk mást, mint hogy keddtől készüljük a következő hármas próbatételre.

Ez alatt azt értette Véber György, hogy vasárnap a Ceglédet látja vendégül a Spartacus, majd jövő szerdán Balmazújvárosban lép pályára. A hármas sorozat zárását a húsvét vasárnapi hazai találkozó jelenti, amelyen a Budaörs lesz a vendég a Városi Stadionban.

Előre már régóta fölöslegesen nézne a csapat, viszont most már hátrafelé is kell pillantani…

KM-ML
hirdetés