Szpari – Joggal csalódott a gólszerző

Szpari – Joggal csalódott a gólszerző
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Spartacus támadójátékának sokkal élesebbnek kell lennie.

zerdán is bebizonyosodott, hogy nem kell túl sok helyzet ahhoz, hogy pontot szerezzen egy focicsapat. Ezt tette a Soroksár, amely az első félidőben nem veszélyeztette a hazai Spartacus kapuját, a másodikban pedig két nagy lehetőségéből egyet értékesítve egyenlíteni tudott. A játék és az eredmény miatt sem lehettek elégedettek a nyíregyháziak.

Nehéz az ilyen csapatot feltörni

– Kicsit idegesek is voltunk, és egy–nullás vezetésnél belealudtuk a vendégek kontrájába – kezdte visszapillantását Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Az ilyen mérkőzéseket le kell hoznunk kapott gól nélkül. Nagyon nehéz egy ilyen csapatot feltörni, sokat tettünk ezért, de a kelletétnél kicsit tompábban játszottuk előrefelé. A támadójátékunk nem volt éles, a helyzetkihasználásban is javulni kell.

– Ezt a gólt elcseréltem volna egy győzelemre – vette át a szót Rubus Tamás, akinek a lövésével vezetéshez jutott a Szpari. – Próbáltuk játszani azt, amit elterveztünk, a soroksáriak masszívan védekeztek, a kapunkig nem jutottak el. A gólukig komolyabb lehetőségük nem volt, a kontrájuknál hibáztunk, még a saját térfelükön faultolnunk kellet volna. Csalódott vagyok, mert ezt a meccset meg kellett volna nyernünk. Sajnos, ezt már nem tehetjük meg, így készülünk a vasárnapi találkozóra.

A vasárnapi meccs sem ígérkezik könnyűnek, hiszen ahhoz a Kazincbarcikához utazik a Szpari, amelyik jól kezdte a bajnokságot, ám szerdán kikapott 6–2-re.

KM-ML
hirdetés