Sport

2014.05.08. 18:31

Támadás a király ellen

Nagyhalász - Második alkalommal rendezi meg az Országos Baptista Sakk Kupát a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola május 10-én.

Nagyhalász - Második alkalommal rendezi meg az Országos Baptista Sakk Kupát a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola május 10-én. A megmérettetésre az ország 15 iskolájából közel 120 sakkozó nevezett be, hogy összemérhesse tudását. Érkeznek fiatalok többek között Pécsről, Százhalombattáról, Kisújszállásról, Debrecenből, Kótajból, Nyírbogdányból és Nyíregyháza több oktatásói intézményéből. A 10 órakor kezdődő verseny előtt köszöntőt mond Szenczi Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke, házigazdaként pedig Petró László iskolaigazgató. A nem baptista fenntartású iskolákból érkező versenyzők kupával és éremmel térhetnek haza, míg a baptista iskoláknál a három legtöbb pontot összegyűjtő oktatási intézmény 250 ezer, 150 ezer és 100 ezer forintos díjazásban részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!