Szpari: két tetszetős gól és hiányérzet

Akt.:
Szpari: két tetszetős gól és hiányérzet
© Illusztráció
Nyíregyháza – A Szpari játékosai és vezetői túl vannak az évzáró ebéden és megkezdték a szabadságot.

Nem kell már dideregni, a játékosoknak csúszkálni, vasárnap bezárt a bazár. Az idén lehúzták a rolót a honi labdarúgás második vonalában is. A Nyíregyháza Spartacus Tatabányán a pályaválasztó Budaörs elleni döntetlennel zárt. Lucsánszky Tamás együttese kétszer került hátrányba, és kétszer egyenlített.

– A korábbi hetekhez mérten nem játszottunk elég jól – kezdte visszapillantását az évzáró találkozóra Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Elkerülhető gólokat kaptunk és két nagyon szép akciógólt lőttünk. Hiányérzetem van, hiszen két találattal idegenben meg kell tudni nyerni egy mérkőzést. A mezőnyjátékot és a helyzeteket illetően viszont a Budaörs közelebb állt ahhoz, hogy megnyerje a találkozót.

Január 8-án találkoznak

A találkozó előtt még arra is volt esély, hogy a dobogó harmadik fokán teleljen a Spartacus. Ez nem jött össze, hiszen nem nyertek a nyíregyháziak, ráadásul a Békéscsaba mindhárom pontot megszerezte. A Szpari így a negyedik helyen várhatja majd a tavaszi folytatást. Hétfőn a Victoria Gardenben már meg is volt az évzáró ebéd. Levezető edzés nincs, mindenki megkezdte a szabadságát. Legközelebb január nyolcadikán találkoznak a játékosok és a szakmai stáb tagjai.

KM
hirdetés